Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Ribe si bodo želele spremembo, bike čaka prijeten teden

Špela Plemelj
19. 03. 2023 05.00
1

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven: 

Nobenega razloga ne bo več, da bi se omejevali. Prestop Sonca v vaše znamenje vas bo zelo podprl in vam ponudil še dodatnih moči in energije. S tem boste sami delovali neustavljivo in nepremagljivo. Prihajajoči mlaj vam prinaša enkratno priložnost.

Bik: 

Teden, ki je pred vami, vam prinaša lepe in prijetne trenutke. Imeli boste zelo dobro samopodobo in močneje si boste priznali svoje želje. Svoje dobro počutje boste želeli deliti z vsemi, ki se bodo znašli v vaši družbi. Zelo šarmantni in privlačni boste.

Dvojčka: 

Prestop Merkurja v ognjeno znamenje vas bo spodbudil k večji aktivnosti, odzivnosti in dinamiki. To bo tisto, kar potrebujete in si želite. Svoj odziv boste najbolje pokazali v dobri družbi, kjer se bo našlo mesto prav za vse. Skromni zagotovo ne boste.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Rak: 

Presenetili in navdušili boste. Svoje energije in potenciale boste skrbno privedli do tja, kamor želite. To bo odločna odskočna deska za vas. S takim načinom razmišljanja in aktivnostmi si boste lahko zagotovili dobre pogoje za svoje naslednje projekte.

Lev: 

Spremembe energije tudi za vas postavljajo nov teren in nove primere, ko boste zares lahko zaživeli. Pomlad in toplo vreme sta za vas idealna pogoja, da začnete uresničevati svoje načrte. V naslednjih dneh boste potrdili svoje poslanstvo in ga nadgradili.

Devica: 

Vsa vlaganja in skrbno pripravljeni načrti bodo v naslednjih dneh dobili novo in boljšo podobo. Sami boste čutili več energije in moči, kar se bo odražalo v vaših dejanjih. Zaradi takšnega načina odzivanja boste bolj nepredvidljivi, drzni in zagreti.

Takšne so ženske, rojene v znamenju leva
Preberi še
Takšne so ženske, rojene v znamenju leva

Tehtnica: 

Vaša vladarica Venera vam v teh dneh prinaša posebne zgodbe in predvsem zaključke, zaradi česar boste pripravljeni narediti usodne korake naprej. Čeprav se bo vse skupaj odvijalo relativno mirno in počasi, boste zagotovo prepoznali pravo vrednost.

Škorpijon: 

Še vedno ste v obdobju, ko intenzivno iščete ustrezne načine za svoj naslednji korak. Čeprav to v vas zbuja nekaj več nelagodja, ste pripravljeni na vsak scenarij. Svoje zadrege in vzkipljivost boste znali dobro zadržati zase in ostati v ozadju.

Strelec: 

Zdelo se bo, kot da ste prepuščeni sami sebi. Vseeno tega ne boste vzeli kot osebno ali slabonamerno. Te okoliščine boste znali dobro izkoristiti v svoj prid in si tako zagotovili zelo dobre pogoje za uživanje in ustvarjanje tistega, kar vam bo po godu.

Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca
Preberi še
Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca

Kozorog: 

Ne boste še povsem prepričani o svojih odločitvah. V naslednjih dneh vas čaka še nekaj korakov, da preverite vse, kar imate in kaj je tisto, kar še potrebujete. Zaradi svojega načina razmišljanja in delovanja boste kljub vsemu pri svojem delu zelo uspešni.

Vodnar: 

V naslednjih dneh si boste najbolj želeli, da končno dosežete zastavljene cilje. Delovali boste zelo samostojno in v določenih trenutkih boste celo zavračali pomoč drugih. To vas bo omejevalo pri napredovanju. Tokrat boste še vztrajali pri svojih načelih.

Ribi: 

Svoje občutke boste zelo težko opisali in jim postavili mesto. V vas se bodo bila prepričanja, želje in vrednote. Potreba po spremembi in prilagoditvi bo močno v ospredju. Vse to vas bo zelo motiviralo in begalo hkrati. Sami boste morali poiskati ključ.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314