Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

HOROSKOP: kozoroge čaka nova ljubezen, bike čakajo spremembe

Špela Plemelj, astrologinja
22. 11. 2019 17.26
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Zaznali boste, da se v vas skriva več, kot do zdaj. Čeprav drzni, boste vseeno bolj previdni in to bo tisto, kar vam bo dajalo več moči. To sposobnost in intenzivnost boste postopoma začeli poudarjati in hitro boste vsem dali vedeti, da z vami ni šala.

Bik:

Prestopi, premiki, spremembe. Veliko tega vas čaka v tem tednu in zanimivo bo, kako se boste zmogli soočiti z vsem tem. Zagotovo boste potrebovali več stabilnosti in zna se zgoditi, da boste to tudi jasno zahtevali. Postaviti bo treba nekaj mej.

Dvojčka:

Tudi vas bodo obelodanile okoliščine, ki ste jih vsaj enkrat že predelali. To bo tokrat za vas mačji kašelj, saj boste imeli veliko izkušenj od prej in to bo za vas resnično lahek test. Več aktivnosti lahko vseeno pričakujete na področju partnerstva.

Rak:

Energije Mlaja bodo za vas nova priložnost za novo rojstvo. Morda boste uvedli nove diete, nov način razmišljanja, vsakodnevno rutino ali pa si zamislili kakšnega novega ljubljenčka. To bo tisto nekaj, kar vas bo napolnjevalo z več sveže energije.

Lev:

Ognjena energija, ki vam bo naklonjena v tem tednu vas bo okrepila in vam pokazala nove možnosti ter nove priložnosti. Zasijali boste kot novoletne lučke. To bo pomembno za vas, saj si želite več akcije. Lahko se zgodi tudi, da koga privabite bližje.

Devica:

Teden, ki je pred vami vam bo z Merkurjevo direktnostjo prinesel še ene opomine, kaj bi lahko naredili v enakih primerih. Spomnili se boste teh momentov in se jim samo nasmehnili. Sicer z veliko previdnostjo, a odločeni boste iti naprej v nove zgodbe.

Tehtnica:

Lepo je bilo, dokler je trajalo in to je bila za vas res lepa izkušnja. To naj bo popotnica za naprej, ki vas bo opominjala, kaj vse se da doseč, če se hoče. Vstopili boste namreč v bolj hladne razmere, ki vam bodo kljub vsemu nosile več zdrave pameti.

Škorpijon:

Vsi se strinjamo, da ima vse svoje meje. Sami boste te meje zelo hitro postavili in za ostalo vam ne bo mar. V vas bo več zavedanja kaj resnično hočete in na kakšen način. To boste z veliko gotovostjo tudi pokazali. Pred vami je zelo izpopolnjujoč teden.

Strelec:

Tudi Sonce bo s svojimi energijami močno zaznamovalo vaš teden. To vas bo še dodatno okronalo z izjemno karizmo in to boste tudi pokazali. To boste prav tako vzeli za potrebno spodbudo, ki jo potrebujete za naslednje korake. Potrebovali boste več časa.

Kozorog:

Niti ne boste pričakovali, a vstop Venere v vaše znamenje, vas bo prijetno presenetilo. To vas bo čisto malo omehčalo in možno je tudi, da vam prinese kakšno posebno ljubezensko izkušnjo. Kdaj pa kdaj si lahko dovolite nekaj več nežnosti in razvajanja.

Vodnar:

Zdelo se vam bo, kot da ste dobili zaušnico. To vas bo opominjalo še cel teden, saj se ne boste morali sprijazniti z dejstvom, da se vam je zgodila krivica. Vseeno vas bodo okoliščine prisilile, da pozabite na to, kar je bilo in se fokusirate naprej.

Ribi:

Zaznali boste nekakšno povečano energijo in adrenalin, ki vas bo preplavljal skozi celoten teden. Naj bo to spodbuda za vas, da se dobro pripravite na svoje obveznosti in zaupate v svoje sposobnosti. Priprave za nove projekte so že v polnem teku.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357