Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Tedenski horoskop: pred škorpijoni je intenziven teden, ovni bodo zaznali drugačne energije

Špela Plemelj
07. 11. 2021 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Zaznali boste drugačne vrste energije, kot ste jih vajeni. Izredna prodornost in premišljenost bo z vami v samem začetku tedna in v tem času boste zelo učinkoviti in temeljiti pri svojem delu. To bo močno vplivalo tudi na vaše sodelovanje z drugimi.

Bik: 

Stopate v obdobje, ko boste sami bolj praktični, resni in dosledni. S temi energijami boste tudi bolj učinkoviti pri svojem delu in predvsem lažje boste razločevali, kaj je pomembno. Čeprav še ne razlagate tega nikomur, se pripravljate na nov projekt.

Dvojčka: 

Tokrat boste pokazali kako temeljiti, natančni in resni ste. V določenem trenutku boste nekoliko zavihrali in zaostrili komunikacijo, kar po povzročilo to, da dosežete nivo spoštovanja, ki ga potrebujete. Ne zapirajte vrat, četudi se bo zdelo nevzdržno.

Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka
Preberi še
Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka

Rak: 

Zavihali ste rokave in zdaj se soočate z delovnimi obveznostmi ter z vsemi odnosi, ki sodijo zraven. Določene stvari je treba bolj temeljito pogledati in se odločiti, kaj je zares pomembno in česa ne potrebujete. Kmalu boste spoznali svoje prioritete.

Lev: 

Najbolje se boste lahko odločili naslednjih korakih, če si boste vzeli več časa in poslušali svoje počutje. Prav to vam bo prineslo pravo spoznanje in podporo, ki jo iščete. Dejansko pa si ne obetajte preveč, saj bi vas to lahko vodilo v razočaranje.

Devica: 

Sveže energije vam zagotovo prijajo. V tem tednu boste stopili na novo področje, ki vas bo seznanilo s kopico informacij, o katerih niste upali razmišljati. Vaši sprejemni receptorji bodo v tokrat še posebno izostreni. Tudi ko boste postavljeni pred zagovor.

Tehtnica: 

Tokrat boste bolj razmišljali o redu in o urejenosti v svojem bivalnem okolju. Tega se boste lotili bolj strukturirano kot sicer in pomembna vam bo funkcionalnost ter uporabnost. Prevzela vas bo neka resnost in iskali boste smiselnost v večini stvari.

Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca
Preberi še
Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca

Škorpijon: 

Intenziven teden je pred vami. Energije škorpijona so tokrat dobro podprte in to boste sami zelo dobro čutili. Tokrat si boste priznali, da vam nabrane energije nikakor ne koristijo. Konec tedna boste imeli večjo potrebo po izražanju svojih občutkov. 

Strelec: 

Sami niste tip človeka, ki bi se oziral na sredino, čeprav vam je pravičnost in enakopravnost pomembna. Svoje misli boste tokrat bolj jasno in razločno povedali in s tem podali tudi sodbe o stvareh, ki vam nekaj pomenijo. Imeli boste kar nekaj obveznosti.

Kozorog: 

Vstop Venere v vaše znamenje vam bo prineslo nekaj več nežnosti predvsem pa občutek za usklajevanje in harmonijo. To vam bo dobro delo, saj ste v obdobju, ko niti ne čutite nikakršne podpore in razumevanja od zunanjega sveta. Vzemite si več časa zase.

Kako ga osvojiti, če je po horoskopu kozorog?
Preberi še
Kako ga osvojiti, če je po horoskopu kozorog?

Vodnar: 

Čeprav boste postavljeni v kot, ne boste eden tistih, ki bo vse skupaj samo mirno gledal in toleriral. Vseeno se tokrat ne boste izpostavljali. Tisti, ki boste bolj čutili dodatno obremenjenost in utrujenost pa si boste tokrat morali vzeti več časa.

Ribi: 

Tudi v tem tednu ne boste našli najboljših načinov, kako se lotiti stvari, ki vas čakajo. Ta čas lahko izkoristite za poglobitev vase in priznanje, kaj vas omejuje in kaj lahko sami naredite drugače. Aktivnost je vedno primeren odziv, če vam to uspe.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471