Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Tedenski horoskop: ribe bodo lahkoverne, tehtnice čakajo novi izzivi

Špela Plemelj
05. 12. 2021 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Da bi lažje napredovali, se boste določenim stvarem morali odpovedati. To bo v tem tednu za vas velik izziv, saj boste težje razločili, kaj je bolj pomembno. Nekaj pa bo zagotovo. Svojo odločnost in postavo boste jasno izrazili in s tem zavzeli stališče.

Bik: 

Počasi boste začeli spoznavati, da se stvari in okoliščine zaostrujejo. In kar bo še dodaten pritisk na vas, počutili se boste izredno nemočni in nesposobni. Biti v teh razmerah za vas zagotovo ne bo prijetno, zato boste iskali pomoč na raznih koncih.

Dvojčka: 

Priznajte si, kaj vse se je spremenilo v zadnjih dneh. To vam bo dalo spoznanje, kako sposobni in močni ste. S svojim nevsakdanjim pristopom tokrat ne boste prepričali ljudi okoli sebe. Raje se držite ustaljenih navad in si ne delajte velikih utvar.

NAGRADNA IGRA: Poteguj se za veliko brisačo Zadovoljna.si
Preberi še
NAGRADNA IGRA: Poteguj se za veliko brisačo Zadovoljna.si

Rak: 

Ne boste še mogli priznati kolektivnih vrednot, saj boste močno vpeti v lastne vzorce in navade, zaradi katerih vam je življenje do sedaj relativno dobro teklo. Nihče vas ne more pripraviti na to, kar sledi, zato se boste močno branili vseh nasvetov.

Lev: 

Morali boste premisliti, ali res želite živeti na tak način še naprej. Kdo mora tukaj prevzeti odgovornost za nastalo situacijo in tudi za vse kar še sledi. Sami ne boste želeli videti resnice in dejanskega stanja. V tem tednu bo bolje, če se potuhnete.

Devica: 

Pretekli mrk je močno zaznamoval tudi vaše življenje. Predvsem stanje v družinskem krogu je bilo in bo tudi vnaprej v ospredju. V tem tednu bodo razmere še bolj nejasne. To vam zna povzročiti več preglavic in neodločnosti, zato boste bolj neskladni.

Tri znamenja, ki bodo med prazniki našla ljubezen
Preberi še
Tri znamenja, ki bodo med prazniki našla ljubezen

Tehtnica: 

Teden pred vami vam bo prinesel veliko novih izzivov, odrekanja in surovega priznanja, kaj je tisto, s čimer se morate soočiti. Predvsem boste zaznavali razreševanje določenih razmer v družinskem krogu. Morda boste prepoznali kakšno staro odvisnost.

Škorpijon: 

Dejansko vam ni treba sprejeti vseh sporočil, ki jih dobite. Pravzaprav bodite previdni pri tem, katera sporočila so za vas in katera niso. Temu boste v naslednjih dneh posvečali nekaj več pozornosti. Določene stvari boste spregledali na licu mesta.

Strelec: 

Če ste eden tistih, ki prisegate, da se vse zgodi z določenim namenom in vi boste vpliv mrkov vzeli bolj resno in z močnejšim spoštovanjem. Tisti, ki ste bolj vehementni in vam skrita sporočila ne sežejo do kolen, boste rabili več časa za procesiranje.

Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca
Preberi še
Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca

Kozorog: 

Niste ravno eden tistih, ki slepo obljubljate nekaj, čeprav se zavedate, da tega ne boste mogli uresničiti. Zaradi teh kakovosti, ki predstavljajo močno osrediščenost in zavedanje svojih omejitev, boste sami v naslednjih dneh bolj strogi in realistični.

Vodnar: 

Tudi vi boste tokrat nekoliko bolj pod vplivom energij, ki jih prinaša mrk. Čeprav je ta že za nami, se bodo njegovi popotresni sunki čutili še nekaj časa. In med njimi boste tudi vi. Preverjali boste svoje temelje in se spraševali, kaj bi še lahko spremenili.

Ribi: 

Zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vas bo spodbujal v dvomen ponovno preverjanje določenih dejstev. V naslednjih dne boste imeli veliko priložnosti za spoznavanje nečesa novega in zavračanje starega. To vas bo delalo bolj lahkoverne in ranljive.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478