Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Tedenski horoskop: raki bodo uresničili cilje, vodnarje čakajo močne energije

Špela Plemelj
14. 02. 2021 06.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven 

Kdo bo tokrat lovec, vi ali drugi? Zelo boste motivirani, da dosežete ta cilj. Previdni bodite le, če se vam ponudi preveč možnosti. V tem primeru boste pred večjo dilemo, kaj izbrati. A če prisluhnete svojim srčnim željam, je vsaka izbira pravilna.

Bik 

Boste lahko obdržali fokus v teh dneh? Zdi se, da ste si svoj cilj določili, le ostati morate odločeni, da je pravi za vas. Imeli boste veliko drugih idej, kako bi dosegli, kar ste si zastavili, a prava pot je samo ena in ta vas bo usmerjala kar sama.

Dvojčka 

Ste se spomnili, po kaj ste prišli? Tudi z druge strani ste usmeritev in navodila. V teh dneh boste še premišljevali o vsem in zbirali prave informacije. Lahko si vzamete več časa. V tem tednu se še ne boste odločili, kaj točno je treba narediti.

Rak 

Druga polovica februarja vas bo uspešno vodila po poti, ki si jo želite. V tem tednu boste tako zdeli mirnejši in bolj zbrani, saj ste si naredili dober načrt. V naslednjih dneh boste dan za dnem uresničevali svoje cilje, kar vam bo v veliko zadovoljstvo.

Kdaj bo retrogradni Merkur v letu 2021?
Preberi še
Kdaj bo retrogradni Merkur v letu 2021?

Lev 

Bi lahko rekli, da ste si odrezali levji delež? Če se še niste odločili in potegnili črte, boste to storili, ko bo Sonce prestopilo v znamenje rib. To boste naredili zelo subtilno in rahločutno. Spoznali boste, da je včasih bolje, če se nekoliko potuhnete.

Devica 

Ste dojeli sporočilo? Če si še niste popolnoma priznali, kaj se dogaja, boste v naslednjih dneh imeli veliko priložnosti, da v vsem tem kaosu naredite dovolj prostora za vse tisto, kar sami potrebujete. Kaj pa je pravzaprav tisto, kar res potrebujete?

Tehtnica

Ves teden se boste ozirali za nekom ali nečim, k čemur vas vleče. Zelo vztrajni boste in to vas zna pripeljati marsikam. Vprašanje pa je, ali je to tisto, kar je resnično dobro za vas. Imeli boste ves teden časa, da si priznate, kaj resnično hočete.

Škorpijon 

Kako strastni ste v resnici? V teh dneh boste spoznavali svoje strasti na vse možne načine in z vseh strani. To je vaša primarna energija in imeli boste veliko priložnosti, da spoznate sami sebe. Kako subtilni ste v resnici in česa vse ste zmožni? 

Strelec

Tudi vi popravljate naloge? Nekoga boste sprejeli pod svoje okrilje in se z njim povezali. To je projekt, o katerem je nekoč že tekla razprava. V tem tednu si boste vzeli kar nekaj časa, da se dogovorite in naredite načrte, ki bodo skladni na obeh straneh.

Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca
Preberi še
Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca

Kozorog

Človek se nikoli ne more 100-odstotno pripraviti na vse, kar se mu zgodi v življenju. Kozorogi ste radi prepričani o trdnih temeljih in če tega nimate, se počutite bolj negotove. V naslednjih dneh boste morali marsičemu pustili iti svojo pot – brez vmešavanja.

Vodnar 

V tem tednu lahko pričakujete močne energije, ki bodo preverjale vaše želje in odločnost. Kaj in koliko ste pripravljeni narediti za dosego svojih želja? In čemu ste se pripravljeni odpovedati? Imate več dobrih možnosti, kot si mislite.

Ribi 

Samo sprejeti morate. Če boste čakali na pravi čas, boste zamudili najlepše stvari. Ta teden boste imeli priložnost, da se dogovorite in povežete z nekom, ki vas spominja na nekaj sorodnega. Že prejšnji teden ste dobili signal. Boste tokrat sprejeli?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493