Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Tedenski horoskop: strelci bodo uživali, levi bodo dobili potrditev

Špela Plemelj
21. 02. 2021 06.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Čas vedno prinese tisto, kar je najboljše in najbolj prav. V naslednjih dneh boste začutili, da ste na pravi poti in da ste dosegli vrh. To bo motivacija, ki vas bo vodila naprej in v vas zbujala nove želje za nove projekte. V vas bo več volje in moči.

Bik: 

Biti prvi in v ospredju ni ravno vaša primarna kvaliteta, s katero bi se postavljali in bahali. Vseeno se lahko veselite svojih uspehov in dosežkov. Ta teden vam namenja še posebne energije, ki bodo posebno za vas veliko bolj pozitivne in prijetne.

Dvojčka: 

Nobene potrebe ni, da bi si še dodatno komplicirali svoje življenje. Včasih so že zunanje okoliščine dovolj, da se vam nabere veliko preveč obveznosti, na katere niste ravno pripravljeni. Ampak vi boste z vsem, kar se vam bo zgodilo, opravili 1, 2, 3.

Naslednjih 14 dni bomo vsi čutili slab vpliv
Preberi še
Naslednjih 14 dni bomo vsi čutili slab vpliv

Rak: 

Vse, kar se dogaja v življenju, so preizkusi in izzivi, ki so tu, da jih rešite. Kdaj ste bolj uspešni, drugič manj. Tokrat boste bolj uspešni pri soočanju z vsem, saj boste imeli tudi veliko energije in volje. To vam bo zagotovo dvignilo samozavest.

Lev: 

Zagotovo boste dobili potrditev, ki jo potrebujete. V naslednjih dneh boste stvari vzeli v svoje roke in to boste naredili na drugačen način kot običajno. Imeli boste dovolj časa in vzeli si boste vse, kar potrebujete, da si uresničite svoje cilje. 

Devica: 

Se vam zdi, da morate spet od začetka? No, to zagotovo ni res. Veliko stvari ste že naredili in veliko stvari tudi že poznate in veste, kaj je treba narediti. Morda boste v naslednjih dneh potrebovali kakšen izgovor več, ampak življenje teče dalje.

Tehtnica: 

Na vsakem koraku delamo odločitve in tako boste sami v tem tednu sprejeli vsaj eno pomembno odločitev. S svojim načinom življenja v preteklih dneh ste si nabrali veliko potrebnih izkušenj, ki jih boste vnesli v svoje življenje v prihajajočih dneh.

Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti
Preberi še
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Škorpijon: 

Vedno naprej in samo naprej. Imeli boste občutek, kot bi se srečali sami s sabo, in to vam bo vlilo še več moči in dobili boste še več odločnosti. Vse skupaj boste zelo dobro in uspešno zapakirali v svoje barve karizme ter šarma in zvezda je rojena.

Strelec:

Zelo prijetno vzdušje ste si ustvarili in v teh energijah vam bo tako zelo prijetno ter domače, da ne boste želeli ničesar spreminjati. In tako prijetno mogočen teden je pred vami. Vaša edina pregreha bo, da boste preveč uživali in se radostili.

Kozorog: 

Določene stvari potrebujejo več časa, da se razpletejo in da so na koncu vsaj približno prebavljive. Še vedno boste v stanju premlevanja in predelovanja neke situacije, ki je na vas pustila velik pečat. Nekaj ali nekdo bo moral popustiti v tem kolesju.

Vodnar: 

Je, kar je. Če bi človek lahko upravljal kolesje časa, bi bilo marsikaj lahko drugače. Vseeno so se določene stvari postavile na svoje mesto in s tem boste morali živeti. Z vašo srečo boste kmalu dobili močan impulz in začeli pisati nove uspešnice.

Ribi: 

Pred vami je eden boljših tednov, saj se boste kljub neodločnosti počutili zelo dobro. Ne boste se več skrivali, ampak boste pokazali svojo pravo naravo. Priznajte si svoje kvalitete in sprejmite vse, kar vam življenje ponuja. Vikend bo prava stvar.

To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja
Preberi še
To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493