Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Tedenski horoskop: leve čakata moč in uspeh, biki se prepustite toku

Špela Plemelj
14. 03. 2021 06.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Mesečni horoskop: kaj nas čaka marca?
Preberi še
Mesečni horoskop: kaj nas čaka marca?

Oven 

Naj bo to teden ustvarjanja in predvsem zbiranja pravega materiala. Dnevi naprezanja in dokazovanja so za vami, zato boste v naslednjih dneh večinoma le enostavno pobrali tisto, za kar ste se trudili. V naslednjih dneh si privoščite nekaj več zabave.

Bik 

Še vedno ste v dobrih rokah. Zaupajte in se prepustite toku, v katerem ste. Vsi smo tu z namenom in imate dobre priložnosti, da odkrijete, kaj je vaš namen. Konec tedna vas bo presenetil z res velikim in pomembnim darilom. Sprejmite in se veselite.

Dvojčka 

Zdelo se bo, da ste veselo odkorakali z enega prizorišča na drugo. Samo vi boste vedeli, kaj se v resnici dogaja in kako se počutite. Vseeno pa lahko za "druge" marsikaj ostane skrito in nepojasnjeno. Za vas bo pomembno, da ostanete zvesti sami sebi.

Kvadrat Saturna in Urana bo najpomembnejši aspekt leta 2021
Preberi še
Kvadrat Saturna in Urana bo najpomembnejši aspekt leta 2021

Rak 

Tokratna lekcija vam je prinesla neizmerno veliko podpore. Dovolite si to začutiti in pogumno stopite na pot svojega uspeha. Imeli boste veliko možnosti, da si naredite zaloge in si priskrbite vse potrebno za svoje nadaljnje delo. Lahko si privoščite.

Lev 

Začutite to moč in uspeh, ki ju boste deležni že kmalu v začetku tedna. Zavedali se boste, da si lahko po dolgi prehojeni poti privoščite priznanje in potrditev za vse, kar ste naredili. To bodo notranji občutki in potrditev, da ste močnejši, kot mislite.

Devica 

Ni povsem jasno in ne boste takoj dobili odgovora, ki ga želite. H komu naj bi se obrnili po pomoč in koga lahko prosite za nadaljnje informacije? Vse se bo zgodilo zelo hitro, zato boste menili, da bi vas drugi morali bolj upoštevati.

Tehtnica 

Kljub vsemu ste v obdobju, ki vam podarja veliko lepega in prijetnega. To ste vi sami in sami ste si ustvarili vse, kar se vam zdaj dogaja. Če imate morda občutek, da stvari vseeno niso v najlepšem redu, je zdaj čas, da zamenjate ploščo in začnete drugače.

8 razlogov, zakaj bo tehtnica osvojila vaše srce
Preberi še
8 razlogov, zakaj bo tehtnica osvojila vaše srce

Škorpijon

Izkazalo se bo, da ste imeli popolnoma prav. Morda si boste želeli, da to izvejo vsi, a tokrat tega ne boste posebej izpostavljali. Zavedali se boste, katere so vaše prednosti, in to bo vaše največje gonilo v teh dneh. Poskrbeli boste, da bodo stvari opravljene.

Strelec 

Kaj je za vas preveč? Niste še našli odgovora ali situacije, ki bi vam jasno in enoznačno potrdila, kaj to sploh  pomeni. Tudi v tem tednu se glede teh vprašanj ne boste pretirano obremenjevali. Več poudarka boste dali sporočilom, ki jih boste dobili.

Kozorog

Veliko boste razmišljali o tem, kako bi lahko bilo še drugače in kako bi sami lahko prispevali s temu, da bi bilo drugače. Imeli boste več kot dovolj časa, da si uredite okoliščine po svojih merilih. Končno boste začeli razmišljati zunaj svojih okvirov.

Vodnar 

Vi boste eni tistih, ki v teh dneh ne bodo iskali potrditve od drugih, ampak boste še samozavestneje poudarjali svoje dosežke in odločitve. Zatopljeni boste v svoje obveznosti in besede in dejanja drugih vas ne bodo zanimala. Lepo po vrsti.

Ribi 

V tem tednu boste imeli priložnost začeti nekaj resnično novega. To vam je pokazal že sobotni mlaj, zdaj pa se bo na vašem področju pojavil še nekdo ali nekaj, kar boste lahko konkretno uporabili v svoj prid. Vseeno boste še naprej skrivnostni.

Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka
Preberi še
Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493