Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Tedenski horoskop: ribe bodo potrebovale veliko podpore, rake čaka novo rojstvo

Špela Plemelj
21. 03. 2021 06.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Zelo hitro boste spoznali, koliko ste sposobni in kaj vse lahko naredite, če se le odločite. Niti ne gre toliko za to, da ne boste naredili. Imeli boste kar nekaj opravkov in težje se boste odločili, kje sploh začeti ter česa naj se lotite najprej.

Bik: 

Kaj za vas pomeni, da ste v akciji? Venerin prestop v znamenje ovna vam bo zagotovo prinesel več dinamike, ki jo potrebujete. Morali se boste odločiti, za kaj točno se želite boriti in kaj hočete doseči. Boste pa v tem tednu močno presenetili tudi sebe.

Dvojčka: 

Ste se že odločili, kaj boste počeli v tem tednu? Odplavali boste na področje, na katerem se ne boste najbolje počutili in to bo za vas v samem začetku zelo stresno in neprijetno. To boste hitro in glasno tudi pokazali in vaši odzivi bodo temu primerni.

Rak: 

Naj bo ta teden tisti, ko boste uresničevali želje. Najprej seveda sebi. Spoznali boste, koliko dobrin in pozitivne energije je v vas. Pred vami je obdobje novega rojstva in to bo za vas res pomemben čas. Posvetite se temu, kar vam prinaša veselje.

Horoskop: 20. marca se bo zgodilo nekaj pomembnega
Preberi še
Horoskop: 20. marca se bo zgodilo nekaj pomembnega

Lev: 

Prijeten teden je pred vami, poln prijetnih presenečenj in lepih trenutkov. Prestop Sonca v vam sorodno znamenje vam bo dal krila in izkoristili boste vse priložnosti, ki jih boste dobili. V tem tednu vas spremljajo tudi izjemno šarmantne energije.

Devica: 

Boste res znali in zmogli sodelovati? Zdi se, da boste kar zahteven sodelavec ali partner, saj na začetku ne boste zmogli ustrezno tolmačiti svojih potreb, kar vas bo zelo jezilo. Kmalu bo prišel čas, ko se boste umirili in se s tem tudi podredili.

Tehtnica: 

Stopate na področje, ko boste vi tisti, ki bo lahko izbiral. Koga ali kaj boste izbrali, pa bo v tem tednu vaša največja naloga. Pred vami je veliko lepih dni in izkoristite jih, kolikor se le da. To bi lahko bil tudi začetek nekega pomembnega sodelovanja.

Škorpijon: 

Tokrat boste vi tisti, ki boste postavili normo in ne boste odstopali od svojih zahtev. Že zelo hitro na začetku tedna bo vsaj nekdo želel uveljavljati svoje "pravice", to pa po vaši presoji ne bo imelo nobene teže. Vprašanje je, kje pa lahko popustite?

Kvadrat Saturna in Urana bo najpomembnejši aspekt leta 2021
Preberi še
Kvadrat Saturna in Urana bo najpomembnejši aspekt leta 2021

Strelec: 

Včasih se za hip ustavite, dojamete, kako hitro čas beži. V takem tempu se rado zgodi, da se človek začne razdajati in veliko svojih prizadevanj usmerja v druge in zaradi drugih. Pomislite, kaj se vam dogaja na tem področju? In ali morate res vse deliti.

Kozorog: 

Daste lahko samo toliko, kolikor imate in to boste v naslednjih dneh zelo dobro zaznali. Vseeno je pomembno, da te karakteristike priznate tudi drugim. Če so dobrine omejene, bo to vplivalo na vse, ne samo na vas. Ta teden bo za vas vseeno produktiven.

Vodnar: 

Tudi za vas bo kvaliteta časa in trajanja v ospredju. Sam začetek tedna bo za vas zelo spodbuden in prišli boste do velikih spoznanj, ki vas bodo spodbudila v nadaljnje reakcije in podvige. Praktičnost in vztrajnost bosta z vami na vsakem koraku.

Ribi: 

Se boste poglobili v razmišljanje in iskanje odgovorov ali se boste prepustili občutkom in intuiciji? V tem tednu boste potrebovali veliko podpore in razumevanja. Ko boste iskreni do sebe, boste deležni več iskrenosti in pozornosti tudi od drugih.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493