Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

V devicah bo prevladoval optimizem, levi bodo priznali svojo moč

Špela Plemelj
25. 02. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Drznost, dinamičnost, atraktivnost. Te energije vas bodo usmerjale v naslednjih dneh in sami boste zelo dovzetni na zunanje dražljaje. Vaši cilji in upi bodo veliki in tako se boste sami tudi odzivali. Zaradi vsega tega boste prestopili marsikatero mejo.

Bik

Tisti veseli in radostni del, ki se je v vas naselil v preteklih dneh, se bo v naslednjih dneh nekako razplamtel in tako boste ostali sami z nezaključeno željo. To  vas bo gnalo naprej in v vas zbujalo potrebo, da se dokažete in dosežete zadano.

Dvojčka

Čeprav se bo teden zdel počasen, bo kljub vsemu zelo pisan in raznolik. Na trenutke boste pozabili vse svoje naloge in misli, kar boste zelo dobro nadoknadili. Imeli boste zelo poudarjen instinkt in notranji občutek, ki mu boste zvesto sledili.

Leto 2024 dvojčkom prinaša stabilnost in rast
Preberi še
Leto 2024 dvojčkom prinaša stabilnost in rast

Rak

Močno se boste posvetili delu in predvsem obveznostim, ki jih bodo zahtevale družinske razmere. V domačem okolju se boste najbolje počutili in prav tu boste najbolj potrebni in v končni fazi tudi uspešni. Pri svojem delu boste zelo dosledni in natančni.

Lev

Teden, ki je pred vami, si boste vzeli kot teden uspeha in pomembnih dosežkov. Čeprav vas energije ne bodo najbolj nagovorile, se boste znašli v razmerah, ki vam bodo ponudile veliko dobrih in pomembnih odgovorov. Čas bo, da si priznate svoje moči.

Devica

Za vas bo najpomembnejše sodelovanje in iskanje skupnih interesov. Močno si boste prizadevali, da bi ugodili največjemu številu ljudi okrog vas, kar bi na vas znalo pustiti neugodne posledice. Vseeno bosta pri vas prevladovala neskončen optimizem in srčnost.

V devicah bo prevladoval optimizem.
V devicah bo prevladoval optimizem.FOTO: Dreamstime

Tehtnica

Težje boste spustili željo po zaljubljenosti, zabavi in igri. To bo vaš najmočnejši motiv in zaradi tega boste pripravljeni kršiti marsikateri zakon ter celo dogovor. Brez sramu boste izražali svoje mnenje in tokrat ne boste skoparili niti z besedami.

Škorpijon

Energija, moč, volja in drznost bodo tokrat vaš največji adut. Neustavljivi boste, zaradi česar bodo vaši odzivi in dejanja v močni kontraindikaciji. Težje se boste brzdali in zadrževali svoje odzive, še posebno v družinskem okolju in med bližnjimi.

Strelec

Tudi za vas velja, da boste v naslednjih dneh težje prepoznali svoje meje. Začetek tedna boste bolj tekmovalni in v močni želji po uspehu. Konec tedna bo naznanil drugačne zgodbe. Dobili boste priložnost pomembnega dogovora in z njim povezanega uspeha.

Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti
Preberi še
Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti

Kozorog

Pred vami je teden velikih priložnosti in tudi velikih uspehov. Čeprav bo začetek nekoliko klavrn in popolnoma običajen, boste sami hitro prepoznali tisti trenutek, ki vam bo razjasnil pretekle zadrege in vam prinesel odgovore, ki jih že dolgo iščete.

Vodnar

Včasih so razlogi popolnoma nepomembni in povsem subjektivni. Teden vas bo presenetil z dinamiko, saj takih odzivov in rezultatov ne boste pričakovali. Vse se bo zgostilo v drugi polovici tedna in tako boste imeli sami zelo malo manevrskega prostora.

Ribi

Teden vam bo prinesel veliko lepih in prijetnih priložnosti. Med drugim bodo tudi vaše ideje in vaši koraki izstopajoči, saj bo v vas močna želja, da se končno premaknete. Začetni vzgibi bodo sprožili odzive, na katere ne boste popolnoma pripravljeni.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Teden vam bo prinesel veliko lepih in prijetnih priložnosti.
Ribi: Teden vam bo prinesel veliko lepih in prijetnih priložnosti.FOTO: Dreamstime
Kaj nam prinaša polna luna v devici?
Preberi še
Kaj nam prinaša polna luna v devici?
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Preberi še
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib
Preberi še
Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368