Zadovoljna.si
Kava

Horoskop

V ribah bo več umirjenosti, biki bodo ravnodušni

Špela Plemelj
24. 12. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Svoj pospešeni tempo boste tokrat še pospešili. Zaradi svojega elana boste tokrat spregledali določene stvari, kar vas bo presenetilo z neljubimi rezultati. To vas bo za nekaj trenutkov zaustavilo in vam dalo jasen znak, da potrebujete drugačen pristop.

Bik

Teden boste začeli zelo prijetno. Izkušnja, ki vas bo doletela, bo za vas zelo dragocena. To bo krasna popotnica, ki jo boste prenesli v prihajajoče leto. Konec tedna bo za vas bolj osupljiv, kar boste kar s težavo uravnavali. Boste pa zato bolj ravnodušni.

Dvojčka

Teden, ki je pred vami, vas bo presenetil s svojo dinamiko, čeprav boste sami želeli biti razlog in povod večine dogajanj. Imeli boste dovolj časa in energije, da rešite vse, kar še niste uspeli. Imeli boste pomoč in podporo, ki jo boste potrebovali.

3 znamenja, ki bodo januarja 2024 obogatela
Preberi še
3 znamenja, ki bodo januarja 2024 obogatela

Rak

Zadnji teden v letu bo za vas zelo poseben. Začetek bo močno podprt z dobronamernimi energijami, ki bodo spodbujale lepe odnose in osebno zadovoljstvo. Sami boste usmerjeni v gradnjo novosti, ki bodo kvalitetno zapolnile in podprle vaše življenje. 

Lev

V novo leto boste vstopili z novimi energijami. Sami boste zelo nagnjeni k temu, da zares razločite zrno od plev, saj vsega tako ne potrebujete. Pred vami je teden z zelo kvalitetnimi energijami, kar vam bo pomagalo, da sebe postavite na prvo mesto.

Levi boste v novo leto vstopili z novimi energijami.
Levi boste v novo leto vstopili z novimi energijami.FOTO: Shutterstock

Devica

Retrogradnost Merkurja vam bo tudi v zadnjem tednu v letu pomagala, da razločite pomembno od nepomembnega. Priča boste okoliščinam, ko boste jasno izrazili svoje nezadovoljstvo in zaradi tega ne boste imeli nikakršne slabe vesti. Tudi to ste vi.

Tehtnica

Zdelo se bo pomembno spremljati in opisati vse dogajanje, ki bo močno vplivalo na vas. Zaradi svojim močnih notranjih čutenj in slutenj boste sami bolj nemirni in nepotrpežljivi. Posebno zadnji dnevi tedna bodo imeli na vas velik in pomemben vpliv.

Škorpijon

V naslednjih dneh boste priča dogodku, ki vas bo presenetil in presunil. Glede na vaše ambicije in vso zalogo energije, ki jo premorete, boste tokrat ostali brez besed. Presenečeni boste celo nad svojim odzivom, saj česa takega preprosto niste vajeni.

Letni horoskop 2024: To nas čaka v prihajajočem letu
Preberi še
Letni horoskop 2024: To nas čaka v prihajajočem letu

Strelec

Pred vstopom v novo leto vas čakajo lepe in čarobne stvari. Sami boste eden tistih, ki bo zadnje dneve v tekočem letu vzel z veliko žlico. Vsemu dogajanju boste dali posebno noto, iz malih dogodkov uspeli ustvariti nekaj posebno lepega in prijetnega.

Kozorog

Zadnji dnevi v letu bodo tudi za vas zelo pomembni. Sami boste tudi tokrat znali prevzeti glavno vlogo in tako boste uporabili vse svoje moči, da boste združili in ustvarili nekaj lepega. Tokrat boste pravi vezni člen, ki bo držal skupaj vse pomembno.

Vodnar

Tudi vi si boste vzeli privilegij in se odločili zase. V svoj okoliš boste uspešno povabili in pripeljali vse tisto, kar vas veseli in kar imate radi. Zadnji teden v letu si boste zapomnili po tem, da ste uspeli postaviti svoje vrednote na drugo raven.

Horoskopska znamenja, ki bodo do konca tega leta našla ljubezen
Preberi še
Horoskopska znamenja, ki bodo do konca tega leta našla ljubezen

Ribi

Tudi vi boste svoje potenciale in prepričanja postavili na višji nivo. To se bo močno odražalo na vašem vedenju in odzivanju, ki bo temu primerno. Če bo potrebno, si boste vzeli čas zase in to boste v teh dneh tudi jasno pokazali. V vas bo več umirjenosti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
V ribah bo več umirjenosti.
V ribah bo več umirjenosti.FOTO: Shutterstock
Horoskop: Znamenja, ki jih vsi obožujemo
Preberi še
Horoskop: Znamenja, ki jih vsi obožujemo
Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla po 40. letu
Preberi še
Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla po 40. letu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368