Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Vodnarji bodo borbeno razpoloženi, škorpijone čaka teden poln izzivov

Špela Plemelj
12. 11. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Karte se bodo močno premešale v naslednjih dneh. Sami boste del turbulence, ki se bo dogajala, in na trenutke celo pobudniki spremembe. Kdaj, če ne zdaj, lahko konkretno vplivate na sam potek dogajanja? Dobili boste priložnost, ki vas bo presenetila.

Bik

Vselej boste našli čas. Še posebno za stvari, ki so vam všeč in ki v vas spodbujajo občutek za estetiko ter kako jo lahko izrazite na svoj način. V ospredju bodo tudi odnosi s sodelavci in nekaterimi partnerji. Predvsem konec tedna zna presenetiti z novico.

Dvojčka

Želja po sodelovanju in skupnem ustvarjanju bo zelo močna. Vaši cilji bodo dobili drugačno barvo, težo in večje obzorje. Čeprav se bo morda zdelo, da težko pojasnite vse svoje vizije in načrte, boste v bližnji prihodnosti dobili izredno priložnost.

To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?
Preberi še
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?

Rak

Vsaka zgodba ima dve plati. Tokrat ne boste pokazali prav veliko uvidevnosti in strpnosti. Jasno ste povedali svoje mnenje in tokrat ne boste dopuščali veliko odstopanja. Še bolj boste usmerjeni v svoje cilje in za dosego le-teh si boste močno prizadevali.

Lev

Življenje je borba in v naslednjih dneh boste deležni veliko tega. Sami boste močno zagovarjali svoje stališče in tudi vi ne boste popuščali. Deležni boste veliko nasprotovanja in nestrinjanja, zaradi česar boste primorani uporabiti svoja skrita orožja.

Devica

Ponedeljkove prigode bodo vplivale tudi na vas. Čeprav je za vami težaven vikend z veliko nesporazumov in dodatnih obveznosti, boste v naslednjih dneh dobili nove ideje, nove vizije in tudi podporo. Znašli se boste na pravem mestu od pravem času.

Devica: Znašli se boste na pravem mestu od pravem času.
Devica: Znašli se boste na pravem mestu od pravem času.FOTO: Shutterstock

Tehtnica

Končno boste lahko postavili pred obličje sebe in tisto, kar ste zadrževali v sebi že dolgo časa. Teden vam bo naklonjen in lahko boste izbirali, kaj boste počeli. Spoznali boste nekaj, kar bo imelo za vas velik pomen in v tem boste prepoznali vrednost.

Škorpijon

Energije, pomembne energije. Kdo odloča o tem, kaj je za vas pomembno? Kdo odloča, kaj je za vas dobro? Prepoznali boste svojo vrednost in predvsem jasno si boste priznali, kdo ste in kaj želite. Teden, ki je pred vami, bo razburljiv poln izzivov.

Strelec

Včasih spregledate določene malenkosti, ker za vas niso pomemben del celote. Tokrat bo vaš vsakdan vzdramila neka novica ali neka oseba, ki vam bo prekrižala pot. Tokrat se tega ne boste tako zlahka znebili, čeprav bo morda videti, da ste naredili vse. 

Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju
Preberi še
Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju

Kozorog

Zdelo se bo, da ste končno spet našli svoje mesto, svoje pravice in svoje zasluge. Teden bo minil relativno mirno in stabilno. Znali se boste prilagoditi razmeram in pokazati usmeritev ter podali jasna navodila za naprej. Ob koncu tedna bo več napetosti.

Vodnar

Optimistično zabaven teden je pred vami. Mlaj, ki je pred vrati, vam ne bo ustvaril velike usluge, zaradi česar boste sami bolj nestrpni in tudi bolj uporniški. Čeprav boste borbeno razpoloženi, boste prav zaradi ega tudi bolj učinkoviti in uspešni.

Ribi

Morda boste znali prepoznati podporo Saturna v svojem znamenju, ki bi vas lahko varno pospremil po poti, kjer hodite. Energije mlaja, ki so se zbudile v znamenju škorpijona, bodo imele na vas in na vaše dojemanje velik vpliv. Izkoristite to podporo.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribe izkoristite podporo mlaja.
Ribe izkoristite podporo mlaja.FOTO: Adobe Stock
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Preberi še
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Lev: značaj, ljubezen in kariera
Preberi še
Lev: značaj, ljubezen in kariera

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375