Zadovoljna.si
Nasmejane akterke akcije 'Hujšajmo skupaj'

Hujšajmo skupaj

Skupaj so izgubili že 64 kilogramov

Nina Valant
2010-02-22 18:00
1

Vsi udeleženci akcije 'Hujšajmo skupaj' so se družili na skupnem srečanju v Ljubljani. Izmenjava mnenj, pohval ob izgubljenih kilogramih in centimetrih ter veliko dobre volje so jim dali zagon za nove zmage.

Ekipa tokrat ni bila popolna, saj se nekateri bojujejo z boleznimi in jim želimo čimprejšnje okrevanje. Vsi po vrsti, ki pa so v Ljubljano prišli, so zatrjevali, da jim je naša ackija dala veliko pozitivnih stvari. Večina jih je že večkrat poizkušala izgubiti kilograme, pa niso bili najbolj uspešni. Tokrat njihovi kilogrami in centimetri kopnijo in svoj način življenja so že drastično spremenili. Brez treningov skorajda ne znajo več živeti, zdravi obroki so postali njihov vsakdan. Z doseženimi rezultati so, po polovici akcije, zadovoljni tudi trenerji, ki pa napovedujejo še za odtenek bolj naporne treninge, ki bodo prinesli še boljše rezultate.

Nasmejane, ker so izgubile že veliko kilogramov

Irena je vesela, ker je videla, da so prav vse udeleženke akcije bistveno shujšale in so si tako upravičeno delile komplimente. "Čas hitro beži in zdaj bo še posebej treba stisniti zobe, se še dodatno potruditi ter motivirati, saj bo maj kmalu tukaj."

Monika ne upa niti pomisliti, da je polovica akcije že mimo. "Vsi smo tako zelo pridni. Rezultati so več kot očitni, borimo se uspešno še dalje. Opazila sem, da se mi je določena hrana kar malo zamerila. Recimo pica, niti pomislim ne več nanjo!"

Naši kandidati se torej tudi po zaslugi strokovnjakinje za prehrano Polonce Prohinar lahko pohvalijo, da so njihovi jedilniki sestavljeni iz zdravih živil.

Gorenjka Ines pravi, da njeni kilogrami kopnijo po načrtu, tako kot si je zadala pred tremi meseci: "Če bo šlo tako naprej, bom na koncu akcije lahko nasmejano rekla 'zadovoljna sem'."

Njena 'sotrpinka' Claudia se še vedno spopada s sladkimi pregrehami, tokrat jo je 'zaneslo' na pustni torek in si je privoščila sladek pustni krof. Mi smo ji odpustili, le kakšno uro več bo morala preživeti na treningu.

Helena je ponosna nase, ker zdaj lahko preteče že veliko več, kot je včasih. Helena: "Zdaj sem res začela hujšati!"

Polonca nam je zaupala, da se je pred tedni vse skupaj malo ustavilo, zdaj pa je videla, da kilogrami in centimetri spet kopnijo in to ji je dalo novega zagona.

Vedno nasmejana Alenka v dobro voljo spravi še tako negativno nastrojenega človeka. In tudi če kdaj ne gre vse po planu, nikoli ne izgubi volje in je prepričana, da je že in še bo spremenila svoj način življenja.

Trenerji zadovoljni z doseženimi rezultati

Aleš pravi, da sta Monika in Uroš izgubila že veliko kilogramov, le v zadnjih tednih jim malo težav povzroča Uroševa bolezen in  Monikini izpiti na faksu. Vendar kjer je volja, je tudi moč in če si resnično želita shujšati, bosta toliko bolj pridna, ko jima bo zdravje oziroma študijske obveznosti to dopuščalo. "Vem, da se bo stvar uredila in da bomo naprej trenirali."

Denis pravi, da se pri vseh stvareh v življenju dogajajo vzponi in padcu in tako je tudi pri hujšanju: "Vsak posameznik je zmagovalec šele takrat, ko se ponovno vzpne in se upre nezdravim pregreham oziroma točno ve, kdaj se lahko pregreši. Trener lahko pri krizah vzpodbuja in stoji ob strani, ne more pa namesto svojega varovanca hoditi v fitnes," je povedal Denis, ki je prepričan, da bosta Ines in Claudia v prihodnjih mesecih izgubili še kar nekaj kilogramov.

Štajerski trener Gregor, ki pri hujšanju pomaga Polonci, pa je povedal: "Vse poteka po planu, sicer je treba delati manjše korekture treninga in prehranjevalnega režima, vendar sem prepričan, da bo Polonca do konca akcije izgubila še več kilogramov, kot jih je do zdaj."

Akcijo Hujšajmo skupaj so omogočili trenerji: Aleš Brumen, Denis Porčič, David Knafelc, Gregor Tuš in Primož Kobe; strokovnjakinja za prehrano Polonca Prohinar; fitnes centri po Sloveniji: wellness FenikS in SQUASHklubBLED, Laguna v Ljubljani, vadbeni center Cubus v Novem mestu, fitnes klub Maribor in fitnes Flex Gym v Trstu

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133