Zadovoljna.si
Alya

Intervju

Slovenska pevka restavracijo zapustila brez plačila

Matej Arh
20. 01. 2020 08.14
0

Včeraj so s POP TV sporočili, da se letošnjemu razredu šova Zvezde plešejo pridružujeta tudi seksi manekenka in igralka Kaja Vidmar ter pevka Alya, ki slovensko občinstvo razgreva že vrsto let. Čeprav slednja svojo zasebnost pridno skriva, se v igri Nikoli nisem … na to nismo ozirali in preverili, kaj vse je že ušpičila.

Čeprav ima Alya komaj 36 let, se bo lahko kmalu pohvalila z 20. obletnico kariere, saj je na vidnejših slovenskih odrih prisotna že vse od leta 2002, v zadnjem letu pa je vse bolj prisotna tudi v hrvaškem medijskem prostoru. ’Lani sem začela z obiskovanjem hrvaških festivalov, enega sem obiskala v juniju, drugega v avgustu, imam pa že načrte za to leto. Odzivi so super, presenečena sem, da so me res tako lepo in toplo sprejeli. Še naprej bi rada delala dobro glasbo, koncertirala in nastopala,’ nam je zaupala, ko smo jo obiskali v zakulisja fotografiranja za 4. sezono šova Zvezde plešejo.

Teja in Jani v kočljivi situaciji: Nikoli nisem ...
Preberi še
Teja in Jani v kočljivi situaciji: Nikoli nisem ...
Alya bo plesala v 4. sezoni šova Zvezde plešejo.
Alya bo plesala v 4. sezoni šova Zvezde plešejo.FOTO: POP TV

Alya, ki je med drugim kar sedemkrat poskušala osvojiti zmago na Emi in si tako zagotoviti nastop na Evroviziji, pa svojo zasebnost po navadi čuva zase, a smo jo vseeno povabili k igri Nikoli nisem …, kjer nas je med drugim zanimalo, če je že bila vklenjena v lisice, če je kdaj posnela svojo golo fotografijo ali obžalovala svojo tetovažo in če je kdaj restavracijo zapustila brez plačila. Odgovori vas znajo presenetiti ...

Alya in Kaja Vidmar sta tako že peta in šesta udeleženka letošnje sezone šova Zvezde plešejo. Poleg njiju se bodo na plesnem parketu vrteli tudi Miran Vlahovič – MikiTomaž Mihelič – Marlenna ter zakonca JugovicCool Fotr in Cool Mamacita. Preostali tekmovalci bodo znani v prihodnjih dneh.

Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo!
Preberi še
Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo!
Poleg Alye se v 4. sezono šova Zvezde plešejo podaja tudi Kaja Vidmar.
Poleg Alye se v 4. sezono šova Zvezde plešejo podaja tudi Kaja Vidmar.FOTO: POP TV

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493