Zadovoljna.si
Ana Praznik NASLOVNICA

Oddaje

Ana Praznik pred novimi izzivi: 'Rojevale so se nove ideje'

M. A.
18. 02. 2021 07.32
0

Kot je pred dnevi razkrila na družbenih omrežjih, se je simpatična radijska in TV-voditeljica, sicer pa tudi članica uspešne glasbene zasedbe Bepop, Ana Praznik, pretekli teden za nekaj časa spet poslovila od radijskega mikrofona, saj ji nasproti prihajajo novi izzivi. Ponovno namreč začenja snemanje priljubljene oddaje Delovna akcija, s skupino Bepop pa pripravlja prav posebna presenečenja.

Na vrata že trkajo toplejši meseci, ki so idealni za nove začetke in urejanje doma in okolice, tega pa se dobro zavedajo tudi karizmatična Ana Praznik in njeni mojstri Delovne akcije, ki že vihajo rokave in se pripravljajo na nove preobrazbe domov, ki bodo Slovencem ponudili tudi nove začetke v življenju. Ana je pretekli teden namreč začasno že prekinila delo radijske napovedovalke in se začela pripravljati na snemanja omenjene oddaje, kljub temu pa se lahko za prenovo doma še vedno prijavite TUKAJ.

Prijavite se v novo sezono Delovne akcije! Ana in njeni mojstri vas že čakajo!
Preberi še
Prijavite se v novo sezono Delovne akcije! Ana in njeni mojstri vas že čakajo!

Ana svojega časa ne namenja zgolj Delovni akciji, temveč s Tinkaro Fortuna in Alenko Husić še naprej ustvarja tudi v priljubljeni skupini Bepop, ki bo letos obeležila že svojo 19. obletnico nastanka v prvem slovenskem resničnostnem šovu Popstars. Ko smo pred dnevi poklepetali z Ano, nam je zaupala, da dekleta, čeprav smo zaradi pandemije še vedno omejeni na svoje domove, pripravljajo nekaj posebnega: 'Zelo smo aktivne in prekipevamo od idej. Eno novo pesem imamo že posneto, a je še ne bomo izdale takoj, bomo pa v kratkem izdale pesem, ki smo jo pripravile v sodelovanju še z eno slovensko glasbenico. Zanimiv duet bo,' je ostala skrivnostna Ana, ki sodelovanja še ni razkrila. V preteklih dneh so dekleta sicer na uradnem profilu skupine objavila tudi snemanje z Rebeko Dremelj, zato je morebiti skrivnostna pevka prav ona, na potrditev pa bo treba še malce počakati.

'To sodelovanje pa ni vse, kar pripravljamo,' nam je za konec še zaupala Ana. 'Lahko namignem tudi to, da se bosta skupina Bepop in Delovna akcija letos združili ... Ogromno se dogaja, več pa bo znano kmalu. Nismo spale, me smo ta čas izkoristile za rojevanje novih idej. Otrok je dovolj, zdaj smo rojevale ideje!' Super, Ana, mi že čakamo!

18 let kasneje je spomin še vedno zelo živ
Preberi še
18 let kasneje je spomin še vedno zelo živ
Članice skupine Bepop so čas v karanteni izkoristile za rojevanje novih idej.
Članice skupine Bepop so čas v karanteni izkoristile za rojevanje novih idej.FOTO: Rok Deželak

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493