Zadovoljna.si
Sanjski moški

Intervju

Blaž in Kristina razkrila, ali sta še skupaj

Matej Arh
18. 12. 2022 21.15
3

Čez nekaj dni bo minilo točno pol leta, odkar je Blaž Kričej Režek na snemanju šova Sanjski moški sprejel svojo finalno odločitev in zadnjo vrtnico podelil Kristini Miler. Ta trenutek smo na POP TV spremljali nocoj, nas pa je zanimalo, ali sta Blaž in Kristina še skupaj. Z njima smo klepetali v dneh pred predvajanim finalom.

Mineva pol leta, odkar smo se na snemanju finala nazadnje videli. Kaj se je v tem času dogajalo oz. spremenilo?

Blaž: Kaj se ni spremenilo? Pol leta je dolgo obdobje. Ogromno stvari se je zgodilo, zgodba se je razvila naprej, vmes pa se je ustvarilo veliko novih spominov. Tudi pogled na celotno zgodbo glede šova Sanjski moški se je spremenil, saj sva si zdaj oba prvič ogledala celotno sezono, izjave drugih deklet ... 

Kristina: Ja, predvsem bi rekla, da se je veliko nadgradilo.

Če torej omenimo zdaj vajin odnos. Kje sta zdaj?

Kakšni so vajini načrti za prihodnost?

Blaž: Pred nami so prazniki, zato menim, da bi bila dobra ideja, da splanirava neko božično fotografiranje. Po novem letu pa bova počasi razkrila načrte za naprej, za leto 2023.

Kristina: Ja, tako je. Sva pa tako ali tako bolj spontana.

Blaž: Med drugim jo moram naučiti smučati (smeh)!

Kristina: Sankala se bova!

Blaž: No, tudi sankala!

Blaž in Kristina
Blaž in Kristina FOTO: POP TV
Sanjski Blaž na poroki: 'Do zdaj sem mislil, da ljubezen na prvi pogled ne obstaja'
Preberi še
Sanjski Blaž na poroki: 'Do zdaj sem mislil, da ljubezen na prvi pogled ne obstaja'

Zdaj sta si ogledala celoten šov. Kaj vaju je najbolj presenetilo?

Blaž: Vse me je presenetilo, predvsem nekatere izjave deklet. Tudi to, kaj so počele, ko me ni bilo zraven. S sabo sem bil kar zadovoljen (smeh). Ne vedno, je pa bilo zabavno gledati samega sebe. Sicer pa ne le šov, bolj me je presenečalo, kaj se je med nekaterimi dekleti dogajalo zunaj šova. Ko smo torej že končali s snemanjem, kaj se je dogajalo potem in kaj nekatere govorijo okrog.

Kristina: Meni je bilo najbolj zanimivo poslušati njegove izjave. Za punce sem večinoma vedela, kaj govorijo in mislijo, saj smo bile ves čas v stiku, njegove izjave pa je bilo včasih prav lepo slišati (smeh). To, kar se zdaj dogaja, pa je na nek način logično. Vsak se je vrnil v svoje življenje.

Blaž Kričej Režek in Kristina Miler
Blaž Kričej Režek in Kristina Miler FOTO: POP TV

Veliko se je govorilo tudi o tvoji odločitvi, Blaž, da si se med predvajanjem šova distanciral od deklet, tudi na družbenih omrežjih. Boš zdaj to spremenil?

Blaž: Ne, jaz sem z določenimi v stiku, ampak ne nameravam pa sklepati oz. ohranjati prijateljstev, ker tudi v ta šov nisem vstopil s tem namenom. To se ni spremenilo in se tudi ne bo. Jaz imam svoje prijatelje, večinoma moške. Je seveda izjema prijateljica Satin, ki ste jo spoznali tudi v šovu, a to je redkost, predvsem imam moško družbo. To se ne bo spremenilo, nisem jaz za te 'friendzone' (smeh).

Kristina, tudi ti na svojem Instagramu pogosto deliš svoja mnenja, klepetaš s sledilci ... Vem, da ti gre na živce, ko te neprestano sprašujejo, s kom si se skregala, pa te bom raje vprašal, s kom ti ostajaš v stiku?

Kristina: V stiku sem z večino punc, predvsem pa z Žano, ker je pač iz Celja in se lahko tudi najpogosteje vidiva. Sicer pa se razumem z vsemi puncami. Imamo nek normalen odnos.

Za konec naj vaju vprašam samo še to. Če bi morala svoje razmerje opisati z eno besedo, katero bi izbrala?

V dneh, ki so sledili intervjuju, pa se je žal tudi ljubezen med Kristino in Blažem končala. Ta je bila sicer postavljena na preizkušnjo že takoj na začetku, ko se je Blaž po koncu snemanja odpravil na barko, a sta zaljubljenca spet našla pot drug k drugemu. Kot sta potrdila oba, sta se minuli teden razšla, a oba še dopuščata možnost, da spet odpreta vrata ljubezni.

Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?
Preberi še
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?

Blaž pa je tudi eden izmed letošnjih kandidatov, ki se borijo za naziv najbolj seksi znanega Slovenca leta 2022. Za svojega favorita lahko glasujete TUKAJ. 

Blaževo zadnjo vrtnico je prejela Kristina.
Blaževo zadnjo vrtnico je prejela Kristina.FOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375