Zadovoljna.si
challe, salle

Intervju

Challe Salle: "Enostavno jo imam rad, ker je moja."

V.H.
17. 02. 2021 06.00
0

Naša dežela je znana zaradi svoje pestre in raznolike pokrajine, naravnih lepot, prijaznih ljudi, dobre hrane, in tudi mnogi znani Slovenci priznavajo, da je naravnost čudovita. Svoje najljubše kotičke nam je tokrat razkril glasbenik Challe Salle. "Vsak del nudi nekaj posebnega, od naravnih lepot, kulture, dogodkov do kulinarike, in seveda povsod najdeš dobre in prijazne ljudi," pravi priljubljeni raper, ki je pred kratkim z nami klepetal tudi o ljubezni.

Challe Salle, ki vedno znova navdušuje svoje občinstvo, je imel v zadnjih letih več kot 150 koncertov po različnih mestih v Sloveniji, hkrati pa je s tem dobil priložnost, da je še bolje spoznal vse lepote Slovenije. "Kljub temu da je država majhna, je zelo raznolika in hitro prideš z enega konca na drugega."

Lani si zaradi projektov in pandemije ni privoščil večjega dopusta, razen petdnevnega oddiha na Bledu. "Moram reči, da me je resnično navdušil. Bled mi je pri srcu zaradi jezera in lepe narave pa tudi različnih aktivnosti, ki jih destinacija ponuja. Potem je tukaj še Maribor oziroma Pohorje, ki mi je prav tako všeč zaradi narave in tudi zato, ker tam živi moj dober prijatelj Kori. Omeniti moram še svoj domači kraj, torej Vrhniko, in moj drugi dom, ki je Ljubljana. Vrhnika mi je pri srcu, že zaradi tega, ker je to moj domači kraj, medtem ko je Ljubljana enostavno super mesto, kjer se vedno nekaj dogaja."

Challe Salle: To je dekle, ki je osvojilo njegovo srce!
Preberi še
Challe Salle: To je dekle, ki je osvojilo njegovo srce!

Na vprašanje, kaj najraje počne oziroma kakšni spomini ga vežejo na izbrani kraj pa odgovarja: "Na Bledu se najraje kopam v jezeru in vozim s kolesom okoli, je zelo lepa turistična destinacija za oddih. Ko sem bil lani tam, sem imel občutek, da sem v tujini. Maribor mi je pri srcu predvsem zaradi prijatelja Korija in družbe, pozimi se vozimo z motornimi sanmi, poleti pa s štirikolesniki. Na Vrhniki živim že vse življenje, zato je tukaj ogromno lepih spominov in priložnosti za različne aktivnosti. Je mirno mesto z lepo okolico in še hitro si lahko v prestolnici. Na Ljubljano sem navezan, ker sem skoraj vsak dan v njej že od srednje šole. Tam imam glasbeni studio, treniram boks, hodim na kosila, sestanke in tako naprej, seveda pa znam tudi uživati v doživetjih, ki jih nudi mesto. Praktično me je vsako izmed teh mest navdušilo s kulinariko in seveda dobrimi ljudmi."

Slovenijo ima rad, saj verjame, da imamo pri nas najboljše pogoje in možnost za kakovostno življenje. "Poleg tega pa vsakega lahko očarajo pestre, zelene pokrajine in okolica. Slovenijo imam enostavno rad, ker je moja, poleg tega pa je super država za življenje."

Challe Salle
Challe SalleFOTO: Domen Jančič

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493