Zadovoljna.si
Eva Boto

Intervju

Eva Boto: 'Klicali so me Eva Botoks!'

J.V.
05. 02. 2021 10.04
0

"Glasba nikoli ni bila moja služba, to je moj način življenja," pravi koroška pevka Eva Boto in pove, da je z nastopanjem zaslužila tudi svoj prvi denar. Ljubezen do glasbe jo je pred nekaj leti popeljala tudi na evrovizijski oder, slavila je kot zmagovalka v šovu Znan obraz ima svoj glas, uveljavila pa se je tudi kot radijska voditeljica. "Rekla bom, da sem svoje bistvo našla v glasbi. Seveda še pridejo trenutki, ko se izgubim, ampak vedno znova pridem do istega odgovora, ki mi spet pomaga najti samo sebe," nam je zaupala pred kratkim.

O Evi Boto vemo že veliko, kljub temu pa še vedno ostaja marsikaj, česar nam priljubljena pevka v letih, odkar je osvojila slovensko glasbeno sceno, ni razkrila. Zato smo ji poslali nekaj zabavnih vprašanj in jo prosili, da tokrat intervjuva kar samo sebe. Kaj vse nam je razkrila, si lahko pogledate v spodnjih videoposnetkih, sicer pa Eva vse vabi, da se ji pridružite na spletnem valentinovem koncertu, ki bo v soboto, 13. 2. 2021, ob 20.30. Za ogled koncerta se lahko prijavite na njeni spletni strani.  

Eva Boto: 'V tistem trenutku sem se počutila nekoliko ujeto.'
Preberi še
Eva Boto: 'V tistem trenutku sem se počutila nekoliko ujeto.'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471