Zadovoljna.si
Katarina Benček

Intervju

Katarina Benček: Odpotovala na Bali, in ko se je vrnila v Slovenijo, se je vse spremenilo!

V.H.
31. 01. 2021 06.00
3

Nekdanja Playboyeva zajčica, diamantka, podjetnica in vse bolj prepoznavna vplivnica, ki ima na svojem profilu na Instagramu že več kot 46 tisoč sledilcev, Katarina Benček, nam je še nedolgo nazaj zaupala: "Stara sem 32 let, nimam fanta, nimam otrok, nimam redne službe, nikoli je nisem imela, nimam kredita in nimam namena imeti otrok. Tako, zdaj veste." Potem je odpotovala na Bali in po njeni vrnitvi v Slovenijo se je vse spremenilo. Poleg tega, da je na torti upihnila še kakšno svečko več, je v njeno življenje prišla tudi ljubezen.

Katarina Benček že nekaj časa ne skriva več, da je srečno zaljubljena. Trenutno se s svojim dragim mudi v Dubaju, medtem ko za svojega izbranca pravi, da je njen partner v zločinu, ki mu pravimo ljubezen. »Če bi me še pred tremi leti vprašali o otrocih, bi rekla: ne, hvala!« Zdaj je marsikaj drugače, več o tem pa nam je zaupala v pogovoru. 

S čim te je očaral tvoj zdajšnji partner in kako sta se spoznala?

Spoznala sva se pred več kot desetimi leti na neki modni reviji. Najine poti so se večkrat križale. Ne znam čisto pojasniti, kaj se je potem spremenilo, ko sem se vrnila z Balija. Všeč mi je bilo, ker sem se smejala v njegovi družbi, znal me je nasmejati. Pa vedno je bil za akcijo. Meni se mora nekaj "dogajati", ne prenesem monotonije. Ena stvar je vodila k drugi in zdaj smo tu, kjer smo. (smeh)

'Stara sem 32 let, nimam fanta, nimam otrok, nimam redne službe ...'
Preberi še
'Stara sem 32 let, nimam fanta, nimam otrok, nimam redne službe ...'
 Rada se odpraviva na izlet, na sprehod, na bližnjo Grmado in Šmarno goro.
Rada se odpraviva na izlet, na sprehod, na bližnjo Grmado in Šmarno goro. FOTO: osebni arhiv

Kakšne so prednosti življenja v dvoje? Kako najraje preživljata skupni čas in s čim ohranjata ljubezen?

Midva se res veliko skupaj in tudi veliko sva sama. Zdaj, v času korone, pa še toliko več! Oba delava od doma, zato se morava včasih kar zavestno odločiti, da je zdaj čas za naju. Rada se odpraviva na izlet, na sprehod, na bližnjo Grmado in Šmarno goro. V dvoje je lepše, tako pač je. Ko sem živela sama, sem imela včasih kar nek prazen občutek, ko sem prišla domov. Ni mi težko biti sama, ampak vseeno je lepše, ko svoj vsakdan z nekom deliš. Ljubezen ohranjaš z malenkostmi.

Kaj je zate ljubezen in katere vrednote so ti najpomembnejše?

Sprejemaj osebo tako, kot je, tudi razlike, ki so med vama. Meni največ pomeni, da je oseba iskrena, da pove tako, kot je. Pomembna je tudi zvestoba, da je moj partner moj tim, "partner in crime", kot to sama rada povem. Torej da si krijeva hrbet, ne pa da sva drug proti drugemu.

Prej nisi bila tradicionalistka ... Ampak ali zdaj sanjaš o poroki in otrocih?

Definitivno nisem tradicionalistka. Poročila bi se, ampak najraje na neki rajski peščeni plaži. Nisem tiste vrste dekle, ki bi o tem sanjalo že od mladih nog. Verjamem v to, da se vse zgodi ob pravem trenutku. Zakaj bi razmišljala tako daleč vnaprej?

Če bi me še pred tremi leti vprašali o otrocih, bi rekla: ne, hvala! Zdaj razmišljam, da bi jih nekega dne imela, ampak še kar odlašam. Na nek način sem "sebična", priznam. Všeč mi je moja svoboda.

Kdaj misliš, da je človek pripravljen na ta usodni korak?

Ne verjamem v neke roke oziroma mejnike. Saj veste, tisto, da v svojih 20. študiraš in se zaposliš, do 30. leta otroci, poroka, kredit ... grozno. Upam, da se vedno manj mladih obremenjuje s temi časovnimi okviri, ki jih določa družba. Človek je pripravljen na ta korak, ko to začuti. Nekateri pa niso nikoli.

Kaj je po tvojem nujno za dober odnos in ali to imaš?

Komunikacija. Prisluhniti nekomu in slišati, kaj nam želi povedati. Lahko rečem, da se midva kar znava pogovarjati ter priti do nekih zaključkov, sprememb – sicer tako ali tako nima smisla.

Katarina Benček o lepotnem posegu: Odzivi so bili različni
Preberi še
Katarina Benček o lepotnem posegu: Odzivi so bili različni
V razmerju ji je pomembna predvsem komunikacija.
V razmerju ji je pomembna predvsem komunikacija.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471