Zadovoljna.si
Barbara Pastirk in Damjan Šalamun

Intervju

Ljubezen po domače: prihaja že tretji otrok šova!

Matej Arh
19. 05. 2020 07.30
0

Čeprav bomo 4. sezono šova Ljubezen po domače spremljali šele jeseni, tudi ljubezen nikoli ne počiva in tako so se med lanskim snemanjem rodila čustva med čebelarjem Damjanom Šalamunom in Barbaro Pastirk, ki smo jo v preteklosti že spoznali, ko se je borila za srce Mihe Božiča.

Kot je že pred časom razkril Miha Božič, ki v finalu ni izbral nobenega dekleta, je po koncu snemanja šova njegovo srce osvojila kar gledalka, ki mu je pogumno pisala, ena izmed njegovih kandidatk, Barbara Pastirk, pa se je odločila, da svojo srečo v ljubezni na enak način preizkusi še enkrat. Čeprav o tem po odhodu iz šova sploh ni razmišljala, jo je nekega dne z novico o prijavi presenetila dobra prijateljica. 'Ves čas, ko sva bili na kavi, me je prepričevala, naj se še jaz prijavim, da če ne drugega, bova tam vsaj skupaj,' nam je zaupala Barbara, ki je 'izziv' sprejela in se odločila, da pismo pošlje 37-letnemu čebelarju Damjanu Šalamunu iz Banovcev, zdaj pa ji za to zagotovo ni žal. Par namreč letos poleti pričakuje že prvega otroka.

Barbara Pastirk se je na prigovarjanje prijateljice odločila, da srečo v ljubezni najde v 4. sezoni šova Ljubezen po domače. Kot kaže, ji je to uspelo.
Barbara Pastirk se je na prigovarjanje prijateljice odločila, da srečo v ljubezni najde v 4. sezoni šova Ljubezen po domače. Kot kaže, ji je to uspelo.FOTO: POP TV

Barbaro in Damjana smo kar na njunem domu obiskali tudi mi in vsakemu postane kaj hitro jasno, da je ljubezen med njima res velika. Kaj je Barbaro in Damjana sprva prepričalo pri drugem, si oglejte v spodnjem videu.

Barbara in Damjan sta zadnja dva meseca tako kot velika večina Slovencev preživela v samoizolaciji, a jima ob tem ni bilo dolgčas. 'Pogledala sva veliko serij in nadaljevank, tudi videoigrice sva igrala, potem pa se je kljub vsemu začelo delo s čebelami, tako da prostega časa ni bilo več veliko,' pove Damjan, ki še vedno uživa tudi v ribolovu. 'Skoraj vse sva počela skupaj,' doda Barbara, ki verjame, da ju je kriza koronavirusa še zbližala in meni, da je bilo tako še pri marsikomu. 'Ves čas smo bili skupaj, zato se s človekom ne le bolj povežeš, temveč tistega, ki je ob tebi, tudi boljše spoznaš. Naučiš se sprejemati kompromise, kar je nujno, če si z nekom 24 ur na dan skupaj.'

Prihaja še en otrok Ljubezni po domače, odprte prijave za 5. sezono
Preberi še
Prihaja še en otrok Ljubezni po domače, odprte prijave za 5. sezono
Damjan Šalamun in Barbara Pastirk sta se zaljubila na snemanju 4. sezone, ki na POP TV prihaja jeseni. Zdaj že pričakujeta prvega otroka, hčer.
Damjan Šalamun in Barbara Pastirk sta se zaljubila na snemanju 4. sezone, ki na POP TV prihaja jeseni. Zdaj že pričakujeta prvega otroka, hčer.FOTO: POP TV

Damjan in Barbara sta nam razkrila, da pričakujeta punčko, imena pa še nimata izbranega, saj se zaenkrat še nista mogla odločiti zgolj za enega. Njun otrok bo sicer že tretji, ki bo na svet privekal kot posledica šova Ljubezen po domače, saj Ana Podobnik in Jaka Hafner prav tako v tem poletju po lanskem rojstvu hčerke Tine letos poleti pričakujeta že drugega otroka. Kako sta se Damjan in Barbara sploh spoznala, bo jasno jeseni, ko na POP TV prihaja 4. sezona šova Ljubezen po domače, pred kratkim pa so se odprle prijave za 5. sezono. Prijavnico najdete TUKAJ. Ljubezen očitno res samo čaka, da se zgodi, zato ne oklevajte: prijavite se.

Ljubezen po domače
Ljubezen po domačeFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493