Zadovoljna.si
MasterChef Slovenija 2024

Intervju

Luka Pangos razkriva, kaj njuno zvezo drži pokonci

M.S
29. 06. 2024 05.00
0

V ekskluzivnem intervjuju za naš portal smo se pogovarjali z zmagovalcem letošnjega MasterChefa, Luko Pangosom, o njegovi dolgoletni zvezi s svojim dekletom Sarah.

Luka Pangos se je v zgodovino slovenskega MasterChefa zapisal kot zmagovalec jubilejne 10. sezone, ki smo jo to pomlad spremljali na POP TV. V ekskluzivnem intervjuju za naš portal Zadovoljna.si je Luka spregovoril o svoji dolgoletni zvezi s Sarah. Priznal je, da je zelo hvaležen, da ima tako fantastično dekle. Sarah ga je od nekdaj podpirala na njegovi kuharski poti in prav zaradi tega tudi tako dobro kuha, saj oba delita podobno ljubezen do kuharskih predpasnikov. 

To je zmagovalec 10. sezone MasterChef Slovenija
Preberi še
To je zmagovalec 10. sezone MasterChef Slovenija

"Vsi dopusti ali kjerkoli sva bila skupaj, tam sva kuhala. Vsakič, ko sva šla v kakšen apartma, sva nujno iskala takšnega s kuhinjo, in sva takoj šla na tržnico ter nato skupaj začela kuhati," je priznal Luka. V pogovoru je dodal, da je ravno ljubezen do kuhanja tista stvar, ki ju je od nekdaj združevala, kar se tudi še danes pozna, saj prav to še vedno drži njuno zvezo pokonci. V spodnjem videoposnetku si oglejte, kakšne zadolžitve ima Luka v njuni zvezi.

Ne boste verjeli, kaj je delal, preden je prišel v MasterChefa
Preberi še
Ne boste verjeli, kaj je delal, preden je prišel v MasterChefa

V intervjuju je Luka spregovoril tudi o spremembah, ki so se zgodile v zadnjih letih, ko se je ideal moškosti precej spremenil. "Največja razlika, ki se je spremenila pri ženskih iskanjih moških lastnosti, je to, da ni več v ospredju mačizem, torej ne želijo si nekih alfa samcev," je zaupal Luka in dodal, da še vedno obstajajo ženske, ki si želijo tak tip moških. Dodal je, da je danes bolj v ospredju to, da iščejo moške, ki se znajo posvetiti ženski, se potruditi in razumejo feminizem ter niso del toksične moškosti. V spodnjem videoposnetku pa ne spreglejte, kaj je za Luko popolna zveza.

Ste tudi vi kralj svoje kuhinje? Izkoristite svoje kuharsko znanje in spremenite svoje življenje. Prijavite se v novo sezono MasterChef Slovenija

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 Vsi oboževalci lahko na VOYO spremljate 14. sezono šova MasterChef Avstralija, kjer vsak dan prihaja nova oddaja. Tokrat se bo prvič 12 najboljših avstralskih domačih kuharjev pomerilo z nekdanjimi tekmovalci. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493