Zadovoljna.si
Marjeta Vovk

Oddaje

Marjetka razkrila, kaj naredi takoj po oddaji

M.S
01. 10. 2023 05.00
0

Marjetka Vovk, žirantka priljubljenega šova Slovenija ima talent, poudarja, da ima zdrav način življenja ključno vlogo pri ohranjanju zdrave kože, hkrati pa je izpostavila, da tudi drugi dejavniki vplivajo na pojav kožnih nepravilnosti.

Skrb za kožo je ena tistih nalog, ki se nahaja med najbolj pogostimi opravili, še posebej v primeru žirantov, ki so ves čas pod drobnogledom javnosti. Marjetka Vovk, žirantka priljubljenega šova Slovenija ima talent, je v ekskluzivnem intervjuju za naš portal delila svoje razmišljanje o skrbi za kožo.

Poudarila je, da zdrav način življenja nedvomno igra ključno vlogo pri zdravju kože. Ob tem je izpostavila, da pa to ni edini dejavnik, ki vpliva na pojav kožnih nepravilnosti.

Zanimalo nas je tudi, ali se ji zgodi, da kljub celodnevnemu snemanju in nastopanju kdaj obdrži ličila na obrazu?

Naslednja nedelja, 1. oktobra, obeta nadaljevanje devete sezone šova Slovenija ima talent!

Vsako nedeljo ob 20. uri na POP TV bodo gledalce pričakovali trenutki solz, smeha, objemov in zabave za celotno družino. Deveta sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent obljublja številne novosti, med drugim pa je v zgodovini šova prvič padlo kar šest zlatih gumbov med avdicijami! Kdo jih je pritisnil in za koga, bomo izvedeli kmalu. Vse zamujene oddaje pa si lahko ogledate na VOYO!

Mailing

Koža

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Nepozaben nastop mame s sinovim pritiskom na zlati gumb
Preberi še
Nepozaben nastop mame s sinovim pritiskom na zlati gumb
Slovenija ima talent
Slovenija ima talentFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493