Zadovoljna.si
Mirela - Naslovnica

Intervju

Mirela Lapanović ostala sama: 'Ni mi enostavno.'

M. A.
24. 03. 2020 11.46
28

Nenaden izbruh koronavirusa je načrte prekrižal številnim, med njimi pa je tudi Mirela Lapanović, razvpita zmagovalka zadnje sezone šova Big Brother Slovenija. Na Instagramu sicer svoje sledilce vsakodnevno obvešča, kako se sooča s karanteno, mi pa smo pri njej preverili, kakšne načrte ima za prihodnost, ko se zdravstvena situacija umiri.

Mirela Lapanović karanteno zaradi koronavirusa preživlja v Budvi, kjer pa je sama, saj je partner obtičal v Španiji. 'Ni mi enostavno, da sem sama, saj sem ženska, ki ji družina in prijatelji pomenijo vse na svetu. Ko sem mislila, da me nič na svetu ne more več negativno presenetiti, pa je udaril še koronavirus. Zdaj me najbolj skrbi za moje najbližje v Sloveniji, a so k sreči zdravi in na varnem. Vem, kako je v karanteni, tudi sama sem bila v preteklosti v izolaciji osem mesecev, ko sem se zdravila od depresije in anksioznosti pri mojih starših. Tako da mi je tokrat veliko lažje, ker sem psihično močna in pozitivna,' nam zaupa Mirela in pove, da si čas krajša tudi s telovadbo, končno ima več časa za knjige in filme, ponovno pa je začela tudi kuhati.

Mirela Lapanović: takšna je brez lasnih podaljškov
Preberi še
Mirela Lapanović: takšna je brez lasnih podaljškov
Mirela karanteno zaradi koronavirusa preživlja v Budvi, partner pa je obtičal v Španiji.
Mirela karanteno zaradi koronavirusa preživlja v Budvi, partner pa je obtičal v Španiji.FOTO: Miro Majcen

Že zdaj pa je Mirela zazrta v prihodnost in tako namerava takoj, ko se karantena zaradi koronavirusa konča, kupiti letalsko karto za Slovenijo. 'Komaj čakam, da obiščem in objamem svoje najljubše,' nam prizna Mirela, ki je zdaj tudi vsak dan v kontaktu s svojima sinovoma. 'Odlično se razumemo in neskončno sem hvaležna, da imata moja sinova najboljša očeta. Čas celi rane in le najboljše si želim za moška, ki sta edina res vredna, da ju omenim,' iskreno doda. Situacija je bila malce drugačna pred dvema letoma, ko je Mirela gostovala v naši spletni pogovorni oddaji #TBT. Del pogovora si oglejte v spodnjem videu.

TBT: Mirela Lapanović - celotni pogovor
Preberi še
TBT: Mirela Lapanović - celotni pogovor

Mirela je zdaj ponovno srečna v ljubezni, a takoj pove, da svoje zasebnosti ne razkriva več, saj je ugotovila, da je ta veliko slajša, če je skrita. Kot zaključi sama, njenega sedanjega partnerja ne moti njena preteklost. Kot ji rad pove sam, se mu zdi njena preteklost bolj čista in bolj iskrena od sedanjosti mnogih.

Mirela je pred štirimi leti slavila kot zmagovalka šova Big Brother Slovenija.
Mirela je pred štirimi leti slavila kot zmagovalka šova Big Brother Slovenija.FOTO: Damjan Žibert

Sicer pa Mirela pogosto nagovori tudi svoje sledilce na Instagramu. Teh je zdaj že več kot 16.000, ravno te dni pa jim je kar sama ponudila nasvet za krajšanje časa v karanteni: 'Najpomembnejše je, da se zaposlite z nečim. Pokličite koga na telefon, družino ali pa prijatelje ali pa mogoče kar bivšega fanta. Berite, glejte filme, važno je, da se zaposlite in da ne padete v depresijo, to je težek čas za vse nas.'

Po spletu zaokrožili Mirelini goli posnetki
Preberi še
Po spletu zaokrožili Mirelini goli posnetki
Pred dvema letoma je bila Mirela gostja v naši spletni pogovorni oddaji #TBT, kjer je spregovorila tudi o težkih mesecih po končanem šovu Big Brother Slovenija.
Pred dvema letoma je bila Mirela gostja v naši spletni pogovorni oddaji #TBT, kjer je spregovorila tudi o težkih mesecih po končanem šovu Big Brother Slovenija.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493