Zadovoljna.si
Mojca Funkl

Intervju

Slovenska igralka iskreno o svojih golih fotografijah

M. A.
29. 08. 2021 05.00
0

Mladost je norost, ljubezen pa slepa, pogosto slišimo, in tega se je že v mladih letih očitno držala tudi slovenska igralka Mojca Funkl, ki je med pogovorom za spletno stran Zadovoljna.si z nami odigrala igro ’Nikoli nisem ...’. Ugotovili smo, da je Mojca prava energijska bombica, ki je v življenju preizkusila marsikaj, ob tem pa nas je pošteno nasmejala. Za dobro voljo pa bo na POP TV skrbela tudi od ponedeljka naprej, ko se ob 20.00 začenja nova slovenska originalna serija Sekirca v med.

Mojca Funkl namreč stopa v čevlje Majde Hribar, povsem običajne žene in mame v povsem običajni slovenski družini, ki se bori za preživetje, nato pa njen mož Janko nepričakovano na jackpotu zadane 55 milijonov evrov. To s seboj ne prinese zgolj rešitve finančnih težav, temveč tudi številne zaplete in pretrese, saj se novica hitro razširi, tako pa se vedno znova najde kdo, ki si tudi sam želi košček njihove pogače. Humorne zaplete bomo v novi slovenski humoristični seriji Sekirca v med spremljali od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV, prvič že ta ponedeljek, 30. avgusta.

Nepripravljeno Mojco pa smo ujeli tudi mi in jo povabili k partiji igre ’Nikoli nisem ...’, v kateri smo o njej ugotovili marsikaj novega. Simpatična igralka nas je presenetila, da je že posnela gole fotografije in jih tudi preposlala naprej, povedala pa nam je tudi, da je lisice preizkusila že s prvim fantom … Nam je zaupala tudi, kdo je bil ta avanturist? Poglej video.

Najbolj nestrpni pa si lahko novo serijo že ogledate na VOYO, kjer vas predpremierno čaka prvih 20 epizod, vsak ponedeljek pa si lahko ogledate tudi pet novih. Ljubitelji hrvaškega resničnostnega šova Ljubezen na vasi, ne skrbite, tudi vaš najljubši šov ostaja na programu, zaplete hrvaških iskalcev ljubezni pa boste lahko zdaj spremljali od ponedeljka do petka ob 21.00.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sekirca v med
Sekirca v medFOTO: POP TV

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493