Zadovoljna.si
Natalija Bratkovič - 10

Intervju

'Tudi strah je bil prisoten v smislu, kaj pa, če se mi res zgodi vse najslabše?'

J.V.
19. 04. 2018 07.57
0

Močna, neustrašna, odvisna od adrenalina, čutna in ženstvena. To so besede, s katerimi bi lahko opisali priljubljeno televizijsko voditeljico Natalijo Bratkovič, ki se je v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo izkazala tudi na plesnem parketu. Poleg tega, da trenira kickbox, je Natalija tudi velika ljubiteljica motorjev. "Živim po principu, da se enkrat živi in da ne želim v jeseni svojega življenja obžalovati vsega tistega, česar nisem poskusila," razkriva v svoji zgodbi o tem, kako je postala motoristka.

"Pomlad je tukaj in z njo zame vse samo pozitivno – narava se prebuja, sončni žarki nas razvajajo (kar je nam, ki obožujemo visoke temperature in se radi "martinčkamo", še kako pomembno) in motoristi prihajamo na cesto!

Natalija Bratkovič - 10
Natalija Bratkovič - 10FOTO: POP TV/Bor Slana
"Živim v prepričanju, da novi podvigi, nove izkušnje, novi izzivi (majhni ali veliki) posameznika bogatijo, mu dajejo neko širino in ga veliko naučijo."

Morda bo zdaj kdo "na debelo" pogledal in rekel: "Kaj pa Natalija ve o tem?" Za tiste, ki še ne veste, sem motoristka. Imeti motor je bila moja velika želja, ki sta ji starša (logično) nasprotovala. Od nekdaj. Mama tako ali tako, oče pa zaradi tega, ker je opravljal poklic voznika tovornjaka in je v svojih na milijone prevoženih kilometrih na cestah videl preveč prometnih nesreč.

Ampak ali je to dovolj, da nas (sicer pozitivna) skrb staršev, odvrne od naših velikih želja? Da odvrne mene? Če jima kljubujem ali to pomeni, da ne spoštujem njunega mnenja in strahu? Vprašanj je bilo ogromno ... zares ogromno. Tudi strah je bil prisoten v smislu: "Kaj pa, če se mi res zgodi vse najslabše? Je vredno tvegati?" S polnim zavedanjem in temeljitim premislekom sem opravila s še enim izzivom, ki mi danes riše nasmeh na obraz in veste kaj? Ni mi žal!

Za vsako svojo odločitvijo stojim in jo branim z argumenti. In kakšen argument je lahko dovolj dober v tem primeru, predvsem za starše? Več jih je. Živim po principu, da se enkrat živi in, da ne želim v jeseni svojega življenja obžalovati vsega tistega, česar nisem poskusila. Živim v prepričanju, da novi podvigi, nove izkušnje, novi izzivi (majhni ali veliki) posameznika bogatijo, mu dajejo neko širino in ga veliko naučijo. Motor je mene naučil predvsem to, kako biti odgovorna, previdna voznica, tudi, ko sedim za volanom avtomobila. Pokazal mi je, da obstaja ena posebna oblika svobode, ki mi odvrne misli od polnega vsakdana, kajti, ko sedem na motor, so moje misli 200% tam. V vožnji. V sožitju z motorjem. Vse ostalo, na poti izgubi pomen. Živim, na polno. Zatorej moj nasvet: Živite tudi vi!"

Nikar ne zamudite nove oddaje priljubljenega plesnega šova Zvezde plešejo, ki bo znova na sporedu to nedeljo ob 20. uri na POP TV! Vse zamujene oddaje si lahko ogledate na VOYO!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375