Nuša Rojs iskreno: ’V zasebnem življenju sem samotarka’

Matej Arh
10.01.2020, 8:03
4
Začetek novega leta je na POP TV prinesel nov resničnostni šov Sanjski moški Hrvaške, kjer se za srce Mija Matića poleg osemnajstih deklet bori tudi Slovenka, znana štajerska pevka Nuša Rojs. Z Nušo smo v domačem Mariboru poklepetali o odločitvi, ki je vplivala na to, da se je šova sploh udeležila, in kakšni moški ji sicer poženejo kri po žilah.

Nuša Rojs se je na hrvaških televizijskih ekranih v šovu Sanjski moški Hrvaške pojavila prvič, a v Sloveniji jo že marsikdo pozna, saj se je poleg pevskega udejstvovanja leta 2013 preizkusila tudi v slovenskem X Factorju, leta 2018 pa se je v šovu Slovenija ima talent prebila celo do polfinala. Pevka, ki je med bivanjem v vili napisala tudi besedilo za balado Sudbinu samo nebo piše, ki je pred dnevi dosegla 50.000 ogledov na YouTubu, je po prvem tednu ’tekmovanja’ med priljubljenejšimi dekleti, ne le pri Miju, temveč tudi pri sotekmovalkah, le Samraje v eni izmed epizod dejala: ’Verjetno za Nušo ne bo nobena rekla tega, kar bom jaz. Vse punce jo doživljajo kot izrazito pozitivno osebo, jaz pa bi zanjo v prispodobi rekla, da je kot neodkrita vrsta kače, ki so jo našli v naravi. Najprej velja, da je nenevarna in nestrupena, pozneje pa jo zoologi razglasijo za strupenjačo.’

PREBERI ŠE
Kdo je Nuša Rojs, ki smo jo spoznali v Slovenija ima talent?

Nuša in Mijo sta hitro ugotovila, da imajo veliko skupnega, a ostale tekmovalke je zaenkrat ne dojemajo kot konkurence.
Nuša in Mijo sta hitro ugotovila, da imajo veliko skupnega, a ostale tekmovalke je zaenkrat ne dojemajo kot konkurence.FOTO: Warner Bros

Nušo smo obiskali v domačem Mariboru, kjer nam je zaupala, zakaj se je sploh odločila za odhod v šov, priznala pa je, da je šlo tudi za izziv, saj je sicer prava samotarka in se raje kot ljudem posveča glasbi in živalim. Vseeno pa jo je Mijo takoj navdušil: ’Moj tip moškega je, od nekdaj so mi bili všeč svetlejši moški, takoj sem vedela, da bi bilo to nekaj zame,’ je povedala v smehu. Več si oglejte v videu.

PREBERI ŠE
Seksi Hrvat iskreno o znani Slovenki: ’Nuša je med puncami, ki so mi najbolj všeč’

Napetosti v šovu Sanjski moški Hrvaške pa bodo nocoj dosegle vrhunec, ko bo med koktejl zabavo zavrelo med več udeleženkami, ene izmed njih bodo celo končale v solzah. Ne zamudite napetega besednega dvoboja na POP TV ob 20.00, zamujene oddaje pa vas čakajo na VOYO.

PREBERI ŠE
Sanjski moški Hrvaške: ’Punce vse bolj pritiskajo name, da se slečem’

Nuša Rojs
Nuša RojsFOTO: Warner Bros

Zamujene oddaje šova Sanjski moški Hrvaške vas čakajo na VOYO.
Zamujene oddaje šova Sanjski moški Hrvaške vas čakajo na VOYO.