Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala

Matej Arh
06.02.2020, 21:12
6
Po tednih zmenkov, ukradenih dotikov in poljubov ter ugibanj je sanjski Mijo Matić med devetnajstimi dekleti končno izbral tisto, ki ga je najbolj očarala. Njegovo srce je osvojila prav Mariborčanka Nuša Rojs, za katero je Mijo že prvi večer priznal, da mu je med ljubšimi. Kaj pa se je zgodilo, ko so kamere ugasnile?

Nuša Rojs in Mijo Matićsta v šovu Sanjski moški Hrvaške res preživela veliko časa skupaj in med drugim uživala na sanjskem zmenku na Brionih, se vrtela na zasebnem nastopu ene Nušinih najljubših glasbenih skupin in večkrat iskreno govorila o svojih občutkih in željah, a kljub temu nikoli nista bila prav zares sama, saj so ju povsod spremljale kamere. Ko pa sta končno ostala sama, sta se trudila, da bi zgodbo, ki smo jo videli na televiziji, nadaljevala, a jima žal ni uspelo, pa čeprav je Mijo na večer finalne odločitve deloval bolj odločno kot poprej celotno sezono:'Vem, katero vidim ob sebi, ko se bodo kamere ugasnile. Morda bi moral biti nervozen, a prvič čutim, da sem se res odločil prav,' je dejal le nekaj trenutkov, preden je domov poslal Mihaelo Muhvić, Nuši pa podelil zadnjo, finalno vrtnico. Nušo smo nekaj mesecev pozneje obiskali v domačem Mariboru, kjer je posebej za spletno stran Zadovoljna.si spregovorila o tem, kaj je šlo narobe. Njeno iskreno izpoved si oglejte v spodnjem videu.

Sanjski moški Hrvaške je izbral svojo sanjsko žensko in to je Slovenka Nuša Rojs. V šovu se je borila tudi z očitki tekmovalk, da se je v oddajo prijavila zgolj zaradi prepoznavnosti, kar je postavnemu Miju tudi priznala. A Mija očitno to ni zmotilo, včeraj je namreč dobila še zadnjo vrtnico in tako postala zmagovalka šova, ki je na Hrvaškem in v Sloveniji iz tedna v teden pred televizijske zaslone privabil več gledalcev. Nuša, ki se sicer ukvarja s petjem, bo prepoznavnost s pridom izkoristila, prav zdaj na Ptuju že snema svojo novo pesem, naslednji teden sledi še videospot. Več o tem bo Nuša povedala danes ob 18.uri v oddaji Svet na Kanalu A!

Mijo Matić: ’Potreboval sem čas zase’

Vsaka zgodba pa ima dve plati, zato smo klepetali tudi z Mijem, ki je priznal, da je Nušo izbral, ker verjame, da imata podoben pogled na življenje, pritegnil pa ga je tudi njen veder duh. A to očitno ni bilo dovolj. Zakaj se veza med njima torej ni obnesla?’Ko so se snemanja končala, sva se z Nušo nekajkrat dobila in slišala. Čutil sem, da potrebujem nekaj časa zase, da zberem svoje misli in občutke. Tako sem tudi naredil. Nekaj dni se nisva slišala. Ni bilo, da ji ne bi odgovarjal na sporočila, temveč je sama začutila, da se z mano nekaj dogaja in mi je dala čas in prostor, da sam naredim prvi korak,’ nam je zaupal Mijo.

PREBERI ŠE
Nuša Rojs iskreno: ’Poljub z Mijem bi se zgodil prej ali slej’

Mijo dodaja, da sta z Nušo ostala v dobrih odnosih, sicer pa nadaljevala vsak s svojim življenjem. ’Izkušnja, ki je za nama, mi ostaja v lepem spominu in upam, da tudi njej,’ zaključuje Mijo, ki ostaja ne le sanjski, temveč tudi samski.

Mijo Matić ostaja samski.
Mijo Matić ostaja samski.FOTO: Warner Bros

Bitka za ljubezen se ponovno začenja

’Bil sem že zaljubljen in hvaležen sem za to, ker sem čustven. Tudi strto srce sem že imel, a kjer je strah, ne bo nikoli užitka. Ljubezen je največja sreča, zato sem tukaj. Morda se spet zaljubim.’ S temi besedami se Hrvaški in zdaj tudi Sloveniji predstavlja 38-letni Goran Jurenec, saj se že ta petek, 7. februarja na POP TV v boj za ljubezen podaja nov sanjski moški. Goran bo tako kot Mijo izbiral med devetnajstimi dekleti, tokrat tudi med kar tremi Slovenkami! Nova sezona šova Sanjski moški Hrvaške si na POP TV oglejte med ponedeljkom in petkom ob 20.00 – ob petkih celo v dvojni dozi!

Goran Jurenec ima resnejše namere od Mija, želi si najti ženo.
Goran Jurenec ima resnejše namere od Mija, želi si najti ženo.FOTO: Warner Bros.

Hrvat, ki sicer živi v Berlinu, kjer se je tudi rodil, je bivši košarkar, danes pa se ukvarja z nutricionistiko, kar se zagotovo opazi tudi na njegovem izklesanem telesu, zato ne preseneča, da so mu dobro znane tudi modne piste in filmske kamere. Po dolgih letih napornih treningov in potovanj po svetu, ki jih Goran Jurenec ne opisuje zgolj kot lepe, temveč pogosto tudi naporne in samotne, je pripravljen spet odpreti svoje srce in najti življenjsko sopotnico. Če so dekleta pri Miju Matiću občasno dvomile, da ima fant resne namere za prihodnost, Goran ne skriva želje po resnejši vezi in celo po družini, kar bo zagotovo dobro sprejeto tudi pri dekletih.

Po Miju Matiću bo ljubezen v šovu Sanjski moški Hrvaške iskal Goran Jurenec. Prvič že 7. februarja ob 20.00 na POP TV.
Po Miju Matiću bo ljubezen v šovu Sanjski moški Hrvaške iskal Goran Jurenec. Prvič že 7. februarja ob 20.00 na POP TV.FOTO: Warner Bros.

Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.
Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.