Zadovoljna.si
Zala Djurić

Intervju

To je Zalo Djurić izoblikovalo v borko, kakršna je danes

E.R.
07. 03. 2024 05.00
2

Igralski zasedbi serije Skrito v raju se je pridružila igralka Zala Djurić. V ekskluzivnem intervjuju nam je med drugim zaupala, zakaj se je odpravila študirat v tujino, spregovorila o svojih željah za prihodnost in razkrila, katera igralska vloga jo je v življenju najbolj zaznamovala.

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju boste po novem lahko spremljali tudi igralko Zalo Djurić. O tem, kakšna je njena vloga in kako podobni oziroma različni sta si z likom, ki ga igra, smo že poročali v članku, ki si ga lahko preberete spodaj.

V serijo Skrito v raju prihaja Zala Djurić, to bo njena vloga
Preberi še
V serijo Skrito v raju prihaja Zala Djurić, to bo njena vloga

Zala Djurić ima danes 27 let, pred skoraj 10 leti pa se je odpravila čez lužo, natančneje v New York, kjer je dokončala igralsko šolo. "Čutila sem, da moram iti, da bi se lahko našla," je sprva komentirala svojo odločitev, nato pa podrobneje pojasnila, kaj ji študij v tujini dal: "Šele zdaj, ko pogledam za nazaj, vidim, da sem bila res mlada. Meni se je takrat zdelo, da sem že odrasla ženska in da je najbolj normalno, da jaz pri 18 grem in delam dve službi, zato da bi si zaslužila za najemnino. Zdaj, ko gledam za nazaj, si pa prav rečem: "Vsaka mi čast, no." Hkrati pa mislim, da me je prav to naredilo takšno borko, kakršna sem."

Zala je v Ameriki spoznala številne zvezdnike, najbolj pa se ji je v spomin vtisnil irski igralec Colin Farrell. "On je tak, pravi Irec. Tako je iskren, da boli, zato mi je bilo zelo všeč biti v njegovi družbi,"  je razkrila.

Igralci, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju
Preberi še
Igralci, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju

Čeprav je igralka tako zaradi poklica kot svoje zvedavosti videla že precejšen del sveta pa priznava, da najljubšega kotička za polnjene baterij in nabiranja energije nima: "Najraje pobegnem v naravo, sicer pa mi je najlepše tam, kjer je ljubezen. To pa itak iščem povsod, ker ljubezen je povsod, tako da je tudi moj dom povsod. Res nimam samo ene lokacije."

Znana Slovenka se v svojem portfoliu lahko pohvali z lepim številom vlog, nas pa je zanimalo, katera jo je zaznamovala najbolj. Priznala je, da je bila to vloga Esme v slovenskem filmu, zakaj pa lahko izveste v spodnjem videoposnetku:

Z vstopom v filmski svet pa se je igralka tudi javno izpostavila, kar s seboj prinese ne samo pohval,  ampak tudi dobršno mero kritik, kar pa Zali ne povzroča pretiranih skrbi. "Če čutim, da kritika ne izhaja iz ljubosumja ali kakršnih koli nizkovibrirajočih čustev, jo z veseljem sprejmem in poskušam zadeve popraviti," je pojasnila.

Matej Zemljič presenetil s spremembo videza
Preberi še
Matej Zemljič presenetil s spremembo videza

Zala Djurić pa je pri svojih relativno mladih letih veliko več kot zgolj igralka. Med drugim je namreč tudi avtorica dveh pesniških zbirk in otroške slikanice. Drugo pesniško zbirko, ki nosi naslov Ljubavi, je izdala skoraj v času snemanja serije Skrito v raju, razkrila pa nam je, kakšna zgodba se skriva v ozadju njenega nastanka: "Gre za popotovanje skozi mojo duhovno rast. Nastala pa je tako, da sem še po tem, ko sem izdala prvo zbirko nadaljevala s pisanjem pesmi, potem pa sem na neki točki šla te pesmi brati za nazaj in sem ugotovila, da mi pripovedujejo zgodbo tega, kako sem sprva obupano iskala ljubezen, do tega, ko sem ugotovila, da jaz sem ljubezen in tega, da je potem v moje življenje pričela dreti ljubezen."

Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli
Preberi še
Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli

 Tudi navdih za otroško slikanico, ki govori  o drugačnosti in sprejemanju sebe takšnega, kakršen si, je mlada Slovenska zvezdnica našla v svojem življenju, natančneje v času svojega odraščanja: "Jaz nikoli nisem imela svoje druščine in tega sem si vedno zelo želela, zato sem se tudi vedno trudila biti del nečesa. V trenutku, ko sem opustila to željo in enostavno začela biti jaz jaz in sijati zase in biti neobremenjena pa so v moje življenje pričeli prihajati pravi prijatelji in prave ljubezni."

To je največja želja Melani Mekicar
Preberi še
To je največja želja Melani Mekicar

 Na koncu smo Zalo Djurić povprašali še, kje vidi čez 5 let. To, k čemu stremi in česa si želi zase, nam je zaupala v čudovitem odgovoru, ki si ga lahko ogledate v spodnjem videoposnetku:

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Slovensko serijo Skrito v raju lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 20.00! Vsako epizodo pa si lahko že dan pred vsemi ogledate na VOYO.


KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493