Zadovoljna.si
Tomaž Mihelič

Intervju

Tomaž Mihelič: ’To je bilo res sramotno!’

M. A.
27. 01. 2020 07.49
1

Slovenija je Tomaža Miheliča kot Marlenno iz tria Sestre spoznala leta 2002, ko so nepričakovano zmagale na Emi in Slovenijo zastopale v Estoniji, kjer so nam pripele 13. mesto. Skoraj 18 let pozneje se Sestre občasno še vedno pojavijo na glasbenih odrih – sicer v malce spremenjeni zasedbi, ki vključuje tudi Miho Kavčiča s Kmetije – to pomlad pa bo Tomaž tekmoval tudi v 4. sezoni šova Zvezde plešejo.

’Lahko ti podarim samo ljubezen,’ je leta 2002 prepevala vsa Slovenija, tudi osemnajst let pozneje pa pesem še marsikje sproži enak odziv. ’Zdi se mi, da je to neverjetno daleč nazaj, kot da bi bilo v prejšnjem življenju. Ko pomislim na evforijo, ki smo jo ustvarili, pa je to še vedno eden najlepših spominov,’ priznava Tomaž.

Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo!
Preberi še
Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo!

Zdaj pa je čas za nove izzive, saj se Tomaž pridružuje 4. sezoni šova Zvezde plešejo, za katero sicer priznava, da še ne vadi. ’Plesati ne moreš sam, za to potrebuješ boljšo polovico,’ pravi, a kljub temu se prihajajoče pomladi veseli: ’V življenju nimam strahu, imam pa strahospoštovanje. To je razlika, slednje ti daje fokus, strah pa ti vzame voljo in kreativnost. Zato se veselim, zakaj bi se česa bal?!’ Tomaž pa priznava tudi, da je v novo leto vstopil s prav posebno novoletno zaobljubo. ’Moja novoletna zaobljuba je ta, da se ne jemljemo več tako resno. Ego moramo poslati na dieto in tako bo novo leto še lepše kot prejšnje.’

Tomaž Mihelič bo to pomlad plesal v šovu Zvezde plešejo.
Tomaž Mihelič bo to pomlad plesal v šovu Zvezde plešejo.FOTO: Ana Gregorič

Tako kot preostale tekmovalce letošnjega šova Zvezde plešejo smo tudi Tomaža presenetili z igro Nikoli nisem …, kjer se je med drugim spomnil velike sramote, ki jo je doživel. Preverite v videu.

Tomaž Mihelič je bil povsem prvi, ki je izvedel, da je sprejet v razred letošnje sezone šova, pozneje pa so se mu pridružili še pevka Alya, kitarist skupine Victory, Miran Vlahovič - Miki, igralka Mojca Funkl, ki nam je priznala, kakšne spomine ima na prvega fanta, rokometaš Luka Žvižej, finalist KmetijeDenis ToplakTeja in Jani Jugovic, znana tudi kot Cool Mamacita in Cool Fotr, ter manekenka Kaja Vidmar. Kdo je zadnja, deseta tekmovalka, pa bomo izvedeli kmalu ...

Igralka o golih fotografijah: 'A moram iskreno odgovarjat?'
Preberi še
Igralka o golih fotografijah: 'A moram iskreno odgovarjat?'

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493