Redno uživanje zmernih količin čistega jabolčnega kisa namreč pomaga topiti maščobe v telesu, saj vsebuje naravne kisline, ki razgradijo in dobesedno odplavijo vse strupe in neprebavljeno hrano iz našega črevesja, pravi ameriška trenerka in nutricionistka hollywoodskih zvezdnikov Natasha Kufa. Tako prebavni trakt dobi “več prostora” za zdravo predelovanje hrane. Preprečuje pa tudi razvoj slabih bakterij v telesu in pomaga pri drugih obolenjih.
Le dve čajni žlički
Uživanje dveh čajnih žličk jabolčnega kisa dnevno vam bo izboljšalo zdravje, okrepilo imunski sistem, pokurilo kakšno dodatno kalorijo ter pomagalo pri težavah s kožo. Jabolčni kis zdravi tudi infekcije sinusov, akne, visok holesterol, kronično utrujenost, kandidozo, zgago, vneto grlo, kontaktni dermatitis, artritis, ima pa tudi lastnost razstrupljanja. Gre pravzaprav za zelo močno snov, ki jo je za zdravljenje raznih bolezni uporabljal že Hipokrat.
Kljub temu da je jabolčni kis pravo bogastvo vitaminov, mineralov in ostalih hranil, ki jih potrebujemo za zdravje in močan imunski sistem, vam priporočamo, da se o tem posvetujete z zdravnikom.
KOMENTARJI (89)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV