Zadovoljna.si
Princ Harry in Meghan Markle

Trači

Vse le ni tako sanjsko!

M. A.
09. 05. 2018 15.47
0

Komaj se je rodil princ Louis, se svet že sprašuje, kdaj bo očka postal princ Harry. A očitno bo moral na potomca še malo počakati.

Oba si želita otrok.
Oba si želita otrok.FOTO: AP

Nobena skrivnost ni, da Meghan Markle obožuje afriško celino, zato se že dlje časa šušlja, da bo princ Harry svojo nevesto po poroki odpeljal prav v Afriko. Kot prva izmed možnih destinacij se je omenjala Botsvana, kjer je par preživel prve skupne počitnice, kot bolj verjetna destinacija pa se omenja Namibija, kjer sta prav tako že počitnikovala. Glede na to, da sta tam preživela mirne dni, odmaknjena od javnosti, ni čudno, da si želita vrnitve.

S kom bo še pred poroko spala Meghan Markle?

A vse le ni tako sanjsko. Tako Namibija kot Botsvana slovita po visoki stopnji tveganja za malarijo, ki poveča možnosti za splav, prav tako se odsvetuje zanositev med uživanjem tablet proti malariji, poleg tega pa je par pred dnevi zaradi številnih obveznosti za teden dni prestavil odhod na medene tedne.

Princ Harry je sicer medijem že odkrito dejal, da si oba z Meghan v bližnji prihodnosti želita družine, a v kolikor se odločita za afriške medene tedne, bo morala ideja o otroku še malo počakati. 

Končno razkrila, to kar se je ugibalo ves ta čas!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mnogi verjamejo, da bo kraljevi par medene tedne preživel v luksuznem Hoanib Valley Campu, kjer je za nočitev treba odšteti okrog 600 evrov.

Kraljeva poroka - pasica
Kraljeva poroka - pasicaFOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493