Zadovoljna.si
Meghan in princ Harry

Kraljevo

'Dobro je vedela, kaj počne. Odlična igralka je.'

M. A.
16. 05. 2020 07.45
3

Vse odkar se je princ Harry zapletel z ameriško igralko Meghan Markle, ki jo številni poznajo iz serije Nepremagljivi dvojec, z vseh strani dežujejo obtožbe na njen račun, češ da je preračunljiva in dobro ve, kako doseči svoje cilje. Takšne izjave sta si večkrat privoščila celo igralkin oče in njena polsestra, zdaj se je oglasil še njen bivši prijatelj.

V zgolj dveh letih je Meghan Markle dodobra pretresla ustaljena pravila britanske kraljeve družine; potem ko so iz Buckinghamske palače novembra 2017 sporočili, da se bo princ Harry naslednje leto poročil z Meghan, so bile vanjo kar naenkrat uprte oči svetovne javnosti. 'Američanka, igralka, ločenka, temnopolta,' so bile zgolj nekatere oznake, s katerimi so jo obkladali in se čudili, da ji je 'kljub temu' uspelo priti do princa. A ljubezen ne izbira in vsem je hitro postalo jasno, da sta Harry in Meghan zaljubljena do ušes. Prvo poletje po njuni poroki se je med kraljico Elizabeto II. in Meghan spletlo nepričakovano prijateljstvo; kraljica jo je pogosto vzela s seboj na številne dogodke, kar je po poročanju britanskih medijev poskrbelo za začetek razkola med njo in Kate Middleton, ženo princa Williama, posledično pa tudi do prepira med bratoma. Nato se je mlademu kraljevemu paru rodil sin Archie in v želji, da bi imel karseda normalno življenje, sta se na začetku letošnjega leta odpovedala kraljevim nazivom in dolžnostim ter se preselila v Los Angeles.

Dovolj je bilo: Meghan in princ Harry odhajata v Ameriko
Preberi še
Dovolj je bilo: Meghan in princ Harry odhajata v Ameriko

Zdaj pa se je oglasil ameriški igralec Nema Vand, ki je v najstniških letih prijateljeval z bivšo vojvodinjo Sussekško, v tem času pa je bil vanjo tudi noro zaljubljen. 'Hodil sem v fantovsko šolo, Meghan pa v dekliško, ki je bila takoj zraven naše. Odrasel sem ob njej, dolgo sva bila prijatelja. Od nekdaj je bila čudovita, že takrat je bila ženska med dekleti. Vsi so bili zaljubljeni v njo. Dekletom je bila krasna prijateljica, fantje so bili zaljubljeni v njo. A ona je dobro vedela, kaj počne. Odlična igralka je, že takrat je bila,' je brez dlake na jeziku povedal Vand in dodal, da se je znala mojstrsko poigravati z njihovimi srci. 'Na neki zabavi mi je sedla v naročje in se s svojim nosom drgnila ob mojega. Potem mi je v arabščini zašepetala, da sem čudovit. Presenečen sem bil, da zna arabsko in vprašal sem jo, kje se je naučila, ona pa mi je rekla, da se je naučila zame, vstala in odšla.'

 

Nema Vand je razkril nekaj podrobnosti iz najstniških let Meghan Markle.
Nema Vand je razkril nekaj podrobnosti iz najstniških let Meghan Markle.FOTO: Profimedia

Vand sicer ni imel več sreče z Meghan, naj bi se pa igralka zaljubila v njegovega najboljšega prijatelja, s katerim sta bila skupaj del srednje šole, tudi po razhodu pa sta ostala dobra prijatelja. 'Dokler ni dobila vloge v seriji Nepremagljivi dvojec. Potem se mu ni več javila,' je še zaupal Vand in ob tem Meghan pozval, da če bo kdaj to videla, naj ga pokliče in se mu opraviči. 'Vajino prijateljstvo mu je ogromno pomenilo. Res je trpel, ko si ga odrezala.'

 

Vand je prepričan, da je Meghan od nekdaj znala dobro delati s fanti.
Vand je prepričan, da je Meghan od nekdaj znala dobro delati s fanti.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493