Zadovoljna.si
James Middleton - za naslovnico

Kraljevo

Brat Kate Middleton poskrbel za presenečenje

M. A.
16. 05. 2020 18.00
0

Tudi Angleži se zaradi globalne pandemije koronavirusa še vedno zadržujejo v domači samoizolaciji, čas pa si krajšajo na različne načine. Kate Middleton je tako razkrila, da svoje otroke poučuje še takrat, ko so razpisane počitnice, njen brat James pa se zabava drugače. Po sedmih letih se je prvič obril in s tem presenetil svojo zaročenko, oboževalcem britanske kraljeve družine pa je nehote razkril še veliko več.

James Middleton, mlajši brat vojvodinje Cambriške, Kate Middleton, ki se je pred devetimi leti poročila s princem Williamom, bi moral te dni načrtovati svojo poroko s francosko finančno analitičarko Alizee Thevenet, a je bila poroka zaradi pandemije kakopak prestavljena. 'Z Alizee bi se morala poročiti ta mesec, a me še nikoli ni videla brez brade, zato sem sklenil, da je čas, da ji pokažem, kaj se skriva pod njo. V bistvu me še najbolj skrbi za moje pse, ne vem, če me bodo spoznali,' je šaljivo začel James, nato pa poprijel za rezilo in si brado povsem obril. Alizee je bila nad spremembo navdušena in mu je stekla v objem, oboževalci britanske kraljeve družine pa so v videu opazili še nekaj drugega.

James Middleton se je obril prvič, odkar je skupaj z Alizee, s katero bi se morala ta mesec poročiti.
James Middleton se je obril prvič, odkar je skupaj z Alizee, s katero bi se morala ta mesec poročiti.FOTO: Profimedia

James je Alizee namreč presenetil na dvorišču Middletonovih, kjer je posedala z njegovimi starši, s tem pa je ponudil redek vpogled v okolico, v kateri je odraščala tudi Kate; v tej hiši je živela skorajda vse do svoje poroke s princem Williamom. Tako so tisti z najbolj ostrim očesom hitro opazili, da je v prostoru, ki vodi na teraso, na steni obešenih ogromno slik, niso pa znali razvozlati, kaj je na njih. James je prav tako razkril ogromen vrt, urejene gredice in manjše objekte, ki so najverjetneje hišice za goste.

Brat Kate Middleton je bil zaradi virusa prisiljen prestaviti poroko
Preberi še
Brat Kate Middleton je bil zaradi virusa prisiljen prestaviti poroko

Dom Middletonovih se nahaja v Buckleburyju, mestecu, ki je od središča Londona oddaljeno približno 90 kilometrov. Kate Middleton s svojim možem in tremi otroki čas v samoizolaciji sicer preživlja v družinskem domu v Norfolku, slabih 300 kilometrov stran, a je bila v obdobju pred koronavirusom pogosta obiskovalka Buckleburyja. Še več, princ George je svoje prve tedne preživel prav v tej hiši in ne v Buckinghamski palači.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
James Middleton
James MiddletonFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493