Zadovoljna.si
Meghan Markle

Kraljevo

Zato sta morala vseh 15 članov ožje ekipe odpustiti

M. A.
08. 04. 2020 11.32
3

Da sta imela Meghan Markle in princ Harry odlično ekipo, ki je skrbela za stike z javnostmi, ni nobena skrivnost, saj sta hitro postala najpriljubljenejša člana britanske kraljeve družine. Ko pa sta se odločila, da se odrečeta kraljevim nazivom in dolžnostim, jima tudi podaniki niso več pripadli, zato sta morala vseh 15 članov svoje ožje ekipe odpustiti.

Britanska kraljeva družina skupno zaposluje približno tisoč ljudi, ti pa se med sabo delijo na tiste, ki delajo za vse člane in kjer jih pač potrebujejo, in na druge, ki so zadolženi za določenega člana družine. Za Meghan Markle in princa Harryja je tako skrbelo 15 ljudi, ti pa so žal ostali brez službe, ko sta se zakonca Sussekška odločila odpovedati kraljevim ugodnostim in sta se preselila čez lužo. A kraljica Elizabeta II. je očitno pozorno spremljala tudi njune služabnike in enemu izmed njih zdaj sama ponudila službo.

 

Kraljica Elizabeta II.
Kraljica Elizabeta II.FOTO: Profimedia

Glavna predstavnica za stike z javnostmi mladega para, Sara Latham, naj bi dobila mamljivo ponudbo, ki je prišla naravnost od kraljice, kar se seveda ne zgodi pogosto. Lathamova, ki je pred delom z Meghan in Harryjem skrbela tudi za Hillary Clinton, ko je pred štirimi leti kandidirala za predsednico ZDA, je svoje izkušnje začela nabirati že v devetdesetih, ko je delala z Billom Clintonom, leta 2008 pa jo je zaposlil tudi Barack Obama. Kot poročajo britanski mediji, je kraljica prepričana, da je prav Lathamova zaslužna za to, da je 'Megxit' potekal tako sproščeno in brez težav, obenem pa verjame v njene sposobnosti in sprejemanje dobrih odločitev.

 

Sara Latham si je prislužila zaupanje britanske kraljice.
Sara Latham si je prislužila zaupanje britanske kraljice.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493