Zadovoljna.si
Princ Harry

Kraljevo

Kralj Charles sina označil za 'bedaka'

Zadovoljna.si
04. 12. 2023 05.00
1

Po izidu dokumentarne serije, v kateri se je pritoževal nad svojim življenjem, naj bi princ Harry tako zelo razjezil očeta, da je dobil nov vzdevek, ki pa ni najbolj laskav ...

Kontroverzni novinar Omid Scobie, ki naj bi bil zelo blizu Meghan Markle in princu Harryju, v javnosti je nekajkrat celo nastopal v njunem imenu, je nedavno izdal novo knjigo o britanski kraljevi družini, ki razkriva kar precej podrobnosti tako o samem monarhu kot o njegovih sinovih in njunih ženah.

Poleg tega, da je pred kratkim spregovoril o Meghaninih pogledih na britansko kraljevo družino, je razkril tudi kar nekaj podrobnosti o odnosu med aktualnim monarhom in njegovim kontroverznim sinom princem Harryjem.

Omid je razkril, da je dokumentarna serija, ki sta jo posnela Harry in Meghan precej razjezila kralja Karla III., ki naj bi svojega sina označil kar z besedno frazo 'ta bedak'

Harry in Meghan bi se razšla, ločitev pa skrila pred javnostjo
Preberi še
Harry in Meghan bi se razšla, ločitev pa skrila pred javnostjo

Podrobnosti o kralju Kralu, ki jih v knjigi razkriva Omid

Kot piše Scobie, je kralj Charles v življenju navajen le na najboljše.

"Ko se vezalke na njegovih čevljih čisto malo obrabijo, jih mora uslužbenec hitro zamenjati z novimi, zlikanimi vezalkami," piše Omid Skobi in dodaja, da krožijo celo govorice, da ima Charles rad, da mu nekdo pred spanjem na zobno ščetko iztisne centimeter zobne paste.

Princ Harry in princ Charles
Princ Harry in princ CharlesFOTO: Profimedia

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo: Angleški dvor: spopad z mediji, Diana: 7 dni, ki so pretresli svet, Kraljeva garda: pomp in ceremonije in Kraljevske žene windsorske.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Princ Charles, princ Harry
Princ Charles, princ HarryFOTO: Profimedia
Zaradi te fotografije naj bi propadel zakon Harryja in Meghan
Preberi še
Zaradi te fotografije naj bi propadel zakon Harryja in Meghan
Princ Harry ujet s hčerko: podobnost je neverjetna
Preberi še
Princ Harry ujet s hčerko: podobnost je neverjetna

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375