Zadovoljna.si
Cindy Crawford

Kraljevo

Ona je bila prva ljubezen princa Williama

M. A.
09. 04. 2020 11.01
5

Ljubezenska zgodba med princem Williamom in Kate Middleton, ki bosta čez nekaj tednov praznovala deveto obletnico poroke, je dobro znana, nobena skrivnost ni, da sta se med študijem po štirih letih za nekaj mesecev celo razšla. Skupno bosta letos praznovala že 17. obletnico skupne poti, zdaj pa smo ugotovili, kdo je bila prva prinčeva ljubezen.

Princesa Diana je svoja sinova od nekdaj postavljala na prvo mesto in postala prva članica britanske kraljeve družine, ki se je vzgoji prvenstveno posvečala sama, zato je skrbela, da je vedno na tekočem, kaj se z njima dogaja. Tako mogoče tudi ne preseneča dejstvo, da je hitro izvedela za prvo sinovo ljubezen. Ko se je 13-letni princ William tako zagledal v eno najpriljubljenejših manekenk na vsem svetu, Cindy Crawford, ni oklevala, temveč je nemudoma ukrepala in jo poklicala.

Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti
Preberi še
Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti

Diana je – kot smo bili od nje navajeni – za vse poskrbela sama. Uspelo ji je dobiti Cindyjino številko in prav tako jo je sama poklicala. 'Ko se je moja asistentka javila na telefon in se je oseba na drugi strani predstavila kot princesa Diana, ni mogla verjeti, kdo kliče,' se je klica pred dnevi spominjala zdaj 54-letna Cindy.

Princ William naj bi se pri trinajstih močno zagledal v takrat 30-letno Cindy.
Princ William naj bi se pri trinajstih močno zagledal v takrat 30-letno Cindy.FOTO: Profimedia

Cindy je zgodbo zaupala svoji stanovski kolegici Naomi Campbell v njenem spletnem pogovornem šovu No Filter, priznala pa je, da je tudi sama čutila veliko pritiska. 'Sprva sem bila šokirana nad tem, da jo bom imela zares priložnost spoznati, potem pa sem bila šokirana nad tem, kako prizemljena je. Oboževala sem princeso Diano, res sem jo oboževala,' je iskreno povedala. Cindy, ki je tik pred obiskom slavila svoj 30. rojstni dan, pa strahu ni občutila le pred Diano, temveč tudi pred Williamom. 'Vedela sem, da me močno želi spoznati, zato me je Diana tudi kontaktirala. Spomnim se, da sem dolgo, dolgo razmišljala, kaj naj oblečem in se na koncu odločila za črno obleko.'

Fotografijo z obiska je Cindy pred časom delila tudi na svojem Instagramu, natančneje na 20. obletnico Dianine smrti. Ob tem se je princesi ljudskih src ponovno poklonila in med drugim zapisala, da je strah izginil v trenutku, ko se je začela pogovarjati z njo. 'Bilo je, kot da klepetam s prijateljico. Zares je bila uglajena in pravi primer moderne princese.'

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Cindy je bila sicer v obdobju, ko je spoznala Williama, samska, saj se je ravno leto pred tem ločila od igralca Richarda Gera, dve leti pozneje pa se je poročila s poslovnežem Randejem Gerberjem, s katerim sta skupaj še danes. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, sin Presley ima zdaj 20 let, hči Kaia pa 18. 

Cindy Crawford
Cindy CrawfordFOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493