Zadovoljna.si
Princ  Jacques-1

Kraljevo

Ganljive fotografije, ki so obšle svet

J.V.
25. 11. 2021 09.20
0

Po tem, ko je monaški princ Jacques skupaj z drugimi otroki, pa tudi očetom, princem Albertom, posadil južnoafriško drevo v čast mami, princesi Charlene, ki je trenutno hospitalizirana, je šestletnik nežno objel svojo sestro Gabriello in ji s tem dal vedeti, da bo vse v redu. Njune fotografije so zakrožile po spletu in ganile tudi najmočnejše.

Po tem, ko je bila princesa Charlene znova hospitalizirana, so te dni vse oči sveta uprte v njena otroka, šestletna dvojčka, princa Jacquesa in princeso Gabriello. Zato ne preseneča, da so fotografije, ki so nastale med sajenjem južnoafriškega drevesa v čast njuni bolni mami, obkrožile svet.

Po tem, ko je svojemu očetu, princu Albertu, in drugim zbranim otrokom pomagal pri sajenju dreves, je Jacques stopil k sestri, jo najprej prijel za roko, nato pa z roko objel čez ramena. Ganljiv trenutek pa je ujel fotografski objektiv.

Dvojčka sta s svojimi risbami in sporočili podpore že pokazala, kako zelo pogrešata mamo, ki se je po desetmesečni odsotnosti iz Južne Afrike vrnila v Monako, a z njimi ostala le nekaj dni.

Se princesa Charlene po 6 mesecih le vrača domov?
Preberi še
Se princesa Charlene po 6 mesecih le vrača domov?
Princ Jacques in princesa Gabriella
Princ Jacques in princesa GabriellaFOTO: Profimedia

Spomnimo

Prncesa Charlene se je po slabem letu v Južni Afriki pred dobrim tednom končno vrnila k svoji družini v Monaku. V začetku maja, ko je bila Charlene še v Evropi, je imela lažji zobozdravstveni poseg, sredi maja pa je ob prihodu v Južno Afriko razvila okužbo. Kmalu je začutila bolečino v ušesih in zdravnikom dejala, da ne more izenačiti pritiska v ušesih, kar ji je na koncu tudi onemogočilo letenje. Zaradi te težave je imela junija in avgusta korektivne operacije, septembra pa je bila zaradi nadaljnjih zapletov hospitalizirana.  Njena hospitalizacija se sedaj nadaljuje v Monaku. 

Monaška kraljeva družina
Monaška kraljeva družinaFOTO: Profimedia

Vir: tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471