Zadovoljna.si
Princ Harry in Meghan Markle

Kraljevo

Harry in Meghan na prvem razpotju: nimata istih želja

M. A.
22. 04. 2020 08.15
4

Vse pogosteje se pojavljajo govorice in namigovanja, da se Meghan Markle pripravlja na drugo nosečnost, britanski mediji celo trdijo, da so jim to zatrdili tisti, ki so kraljevemu paru najbliže. A kot kaže, Meghan in Harry nimata istih želja.

Mali Archie bo čez dva tedna praznoval svoj 1. rojstni dan, njegova mamica Meghan Markle pa naj bi po poročanju britanskih medijev vse bolj razmišljala o drugem otroku. Zdaj že bivša vojvodinja bo letos poleti dopolnila 39 let, zato je razumljivo, da ne želi čakati preveč, a kot kaže, njen mož Harry morebiti enakih želja z njo ne deli.

Princ Harry je že v preteklosti povedal, da si ne bi nikoli privoščil več kot dveh otrok, zdaj mu je dovolj že eden.
Princ Harry je že v preteklosti povedal, da si ne bi nikoli privoščil več kot dveh otrok, zdaj mu je dovolj že eden.FOTO: Profimedia

Že avgusta lani je Harry v enem izmed intervjujev povedal, da je zadovoljen z enim otrokom, da bi bila dva res največ, kar bi si privoščil, saj se mu zdi, da je to, da ima en par več otrok, neodgovorno za planet. Ali je to zgolj njegovo mnenje ali je s tem zlobno namignil tudi na brata, princa Williama, in Kate Middleton, ki imata skupaj tri otroke, ve le sam, a kot kaže, z Meghan ne načrtujeta velike družine. Pred dnevi pa je Harry objavil skupni videoklic z eno izmed dobrodelnih organizacij, ki ji pomaga, in ko je beseda nanesla na Archieja, je dodal, da je trenutno en energični otrok doma povsem dovolj. Omenjena organizacija se ukvarja tudi s skrbjo in zaščito otrok s posebnimi potrebami, zato je Harry posebej izpostavil in pohvalil starše teh otrok. 'Trenutna situacija je težka za ves svet, a za vas še posebej,' se jim je poklonil.

Medtem pa so oboževalci britanske kraljeve družine in zdaj že bivšega kraljevega para prepričani, da bo obveljala Meghanina volja. 'Če je zaradi nje zapustil družino, monarhijo in se preselil na drugo celino, ga bo prepričala tudi v toliko otrok, kot jih bo želela imeti,' je na družbenih omrežjih zapisal eden izmed njih.

Številni oboževalci kraljeve družine so prepričani, da Meghan Harryja vrti okrog prsta.
Številni oboževalci kraljeve družine so prepričani, da Meghan Harryja vrti okrog prsta.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493