Zadovoljna.si
Princ Harry

Kraljevo

Kralj Karel še nikoli ni bil tako jezen, kriv je Harry

N. Č.
18. 05. 2024 05.00
0

Princ Harry in Meghan Markle sta odpotovala v Nigerijo, njun obisk te afriške države pa je močno razjezil kralja Karla in princa Williama.

Princ Harry in Meghan Markle sta pred kratkim odpotovala v Nigerijo, njun obisk pa je bil deležen številnih kritik, nekateri so ga namreč razumeli kot neuradno kraljevo turnejo. 

Kralj Charles ne želi videti princa Harryja
Preberi še
Kralj Charles ne želi videti princa Harryja

Kralj Karel naj bi bil 'jezen kot še nikoli', po mnenju kraljevega avtorja pa naj ne bi bil jezen samo on, temveč tudi princ William.

Kralj Karel jezen kot še nikoli, razburil je tudi princa Williama.
Kralj Karel jezen kot še nikoli, razburil je tudi princa Williama. FOTO: Profimedia
Kaj se bo zgodilo s kraljico Camillo, ko bo umrl kralj Charles?
Preberi še
Kaj se bo zgodilo s kraljico Camillo, ko bo umrl kralj Charles?

V ekskluzivnem pogovoru za The Mirror je kraljevi avtor in komentator Tom Quinn dejal: "William je popolnoma besen in odločen, da bo našel način, kako preprečiti, da bi se to dogajalo v prihodnosti. Charles naj bi bil bolj jezen, kot ga je kdo kdajkoli prej videl. Kar ju je resnično razburilo, je dejstvo, da so Nigerijci z Meghan in Harryjem ravnali, kot da bi tudi onadva mislila, da je to uradna turneja – vsi znaki so bili tam, saj so par pozdravili s plesi, sprejemi, obiski šol in dobrodelnih organizacij."

"Govor Meghan in Harryja ter njun celoten odnos je bil zasnovan tako, da daje vtis, da sta še vedno v celoti plačana člana kraljeve družine, Williamu in njegovemu očetu kralju Charlesu pa to niti malo ni všeč. Za Charlesa in Williama je to, kot da Meghan in Harry pravita: 'Ne potrebujemo vašega dovoljenja, da delamo v kraljevi družini, to bomo storili pod lastnimi pogoji, kadar koli in kjer koli želimo'," je situacijo podrobneje obrazložil Quinn.

Princ Harry in Meghan Markle: Njun obisk Nigerije je preveč spominjal na uradni kraljevi obisk.
Princ Harry in Meghan Markle: Njun obisk Nigerije je preveč spominjal na uradni kraljevi obisk.FOTO: Profimedia
Harry in Meghan za diagnozo Kate Middleton izvedela prek medijev
Preberi še
Harry in Meghan za diagnozo Kate Middleton izvedela prek medijev

Zdi se, da Harry in Meghan nikakor nočeta sprejeti, da nista več delujoča člana kraljeve družine, to pa potrjuje tudi že omenjeni Tom Quinn, ki je še dodal: "Njuno potovanje v Nigerijo je drzna izjava, s katero sporočata, da nočeta sprejeti dejstva, da nista več delujoča člana kraljeve družine. William in Charles se praskata po glavi in razmišljata," Kako bova nadzorovala to situacijo iz nočne more?'".

Princ Harry razkril, kaj je kraljica svetovala Meghan
Preberi še
Princ Harry razkril, kaj je kraljica svetovala Meghan

Ko sta se Harry in Meghan preselila v Ameriko ter na lastno željo zapustila kraljevo družino, sta se odločila, da odgovornosti, ki jo s seboj prinaša dejstvo, da sta del kraljeve družine, ne želita sprejeti, a že od samega začetka se zdi, da bi kraljeve ugodnosti še vedno rada koristila ...

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Več o dogajanju v kraljevi družini lahko izveste tudi na VOYO, kjer si lahko kadarkoli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugimi so vam na voljo Princ Harry: IntervjuAngleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni poroki in Thomas Markle: Moja zgodba.

Meghan Markle in princ Harry nista delujoča člana kraljeve družine.
Meghan Markle in princ Harry nista delujoča člana kraljeve družine.FOTO: Profimedia
Tako je pokojni princ Phillip klical Meghan Markle za njenim hrbtom
Preberi še
Tako je pokojni princ Phillip klical Meghan Markle za njenim hrbtom

Vir: uk.news.yahoo.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471