Zadovoljna.si
Harry in Meghan

Kraljevo

Harry in Meghan bi se razšla, ločitev pa skrila pred javnostjo

N. Č.
30. 10. 2023 05.00
2

Po tem, ko sta Meryl Streep in Don Gummer sporočila, da sta že več let ločena, podobno kot Will Smith in Jada Pinkett Smith, pa strokovnjaki napovedujejo, da bi se lahko podobno zgodilo tudi s Harryjem in Meghan, ki sta za svojo kariero po mnenju mnogih pripravljena narediti vse.

Meryl Streep in Don Gummer sta pred kratkim oznanila, da sta se razšla po 45 letih zakona, in priznala, da pravzaprav že šest let živita ločeno. Njuna novica je ogledala luč sveta po tem, ko je Jada Pinkett Smith objavila novico, da sta z možem Willom Smithom na skrivaj 'ločena' že sedem let.

Strokovnjakinja za odnose Louella Alderson je namignila, da bi Harry in Meghan lahko sledila temu 'trendu', če bi se kdaj razšla. Vojvodo in vojvodinjo Susseško namreč že kar nekaj časa spremljajo govorice, da je njun zakon postal "napet", a ker sta za svojo kariero pripravljena narediti vse, tega ne želita javno priznati. 

Louella je ekskluzivno za The Mirror povedala, da Meghan in Harry verjetno še dolgo ne bosta oznanila, da sta se ločila, v kolikor bi do tega prišlo. "Za začetek bi se bilo težko spoprijeti z medijsko pozornostjo, ki bi obkrožala konec njune zveze. Imata tudi svoje otroke, na katere morata paziti," je dejala Louella.

Palača razkrila, ali se kraljevi par res ločuje
Preberi še
Palača razkrila, ali se kraljevi par res ločuje

Govorice o morebitnih težavah v raju že dolgo krožijo po svetovnih medijih, nekateri viri pa celo pravijo, da je bilo njuno nedavno potovanje na Karibe namenjeno ravno temu, da bi poskusila ponovno zanetiti iskrico. Louella je dejala tudi, da morda ne želita javno priznati, da imajo mediji in drugi njuni kritiki prav, saj že kar nekaj časa napovedujejo njun razhod. 

Princ Harry in Meghan: že nekaj časa se špekulira o njunem razhodu.
Princ Harry in Meghan: že nekaj časa se špekulira o njunem razhodu. FOTO: Profimedia

Trend, ki ga imenujemo 'hollywoodski razhod'

"Za zvezdnike je običajno, da v javnosti ohranijo enotno fronto, kot smo nedavno videli pri Jadi Pinkett Smith in Willu Smithu ter Meryl Streep in Donu Gummerju. Lahko se odločijo, da se v javnosti še vedno predstavljajo kot močan in srečen par, čeprav v resnici že leta živijo popolnoma ločeni življenji. To je običajno zato, da bi se izognili neizogibni medijski pozornosti in špekulacijam ter zaščitili svojo javno podobo in blagovno znamko," je še povedala Louella Alderson, strokovnjakinja za odnose. 

Zato se Kate nikoli ne bo pobotala z Meghan Markle
Preberi še
Zato se Kate nikoli ne bo pobotala z Meghan Markle

Kljub temu, da meni, da bi bila Harry in Meghan lahko naslednja, pa Louella opozarja tudi na to, da je mogoče, da njun oddih na Karibih ni imel nobenega posebnega pomena in da sta si morda brez razloga privoščila romantične počitnice. "Harry in Meghan sta ves čas pod drobnogledom, vsako potezo analizirajo in interpretirajo. Lahko bi šlo preprosto za to, da potrebujeta nekaj časa zase," je povedala.

Številni strokovnjaki opozarjajo tudi na dejstvo, da je pri njima pristisk še toliko večji, saj sta še vedno na nek način del kraljeve družine. Ohranjanje pozitivne javne podobne in enotnosti ima še toliko večjo težo kot pri ostalih zvezdniških parih. Samo poglejte Charlesa in Camillo, ki sta leta morala prikrivati svojo ljubezen zavoljo institucije, ki ji kralj Karel III. pripada. 

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o preminuli kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu, Življenju kraljevih žena pa sledi dokumentarec Kraljeve žene windsorske.

Princ Harry in Meghan: sta še vedno skupaj?
Princ Harry in Meghan: sta še vedno skupaj?FOTO: Profimedia
Razlog, zakaj Meghan ne bo nikoli postala princesa
Preberi še
Razlog, zakaj Meghan ne bo nikoli postala princesa
Zakaj Meghan Markle ne nosi več zaročnega prstana?
Preberi še
Zakaj Meghan Markle ne nosi več zaročnega prstana?

Vir: mirror.co.uk

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413