Zadovoljna.si
Kate in princ William

Kraljevo

To ime bo uporabljal, ko postane kralj

N. Č.
09. 11. 2023 05.00
1

Čeprav še vedno uživamo v spominih na kronanje kralja Karla III. in kraljice Camille, je v britanskih medijih pogosto mogoče prebrati različne zanimivosti o spremembah, ki bodo sledile, ko bo princ William prišel na prestol.

Na britanski televiziji so razkrili zanimivo ozadje glede prihodnje vladavine valižanskega princa Williama in imena, ki ga namerava ali ne namerava obdržati, ko bo postal kralj. 

Ženska po imenu Roya Nikkhah je edina novinarka, ki je imela privilegij intervjuvati prestolonaslednika, odkar je ta dobil naziv valižanskega princa, zato gre njej prav zaupati, ko reče, da je princ William odločen, da bo obdržal svoje ime tudi po kronanju. 

"Zagotovo bo William (V)," je dejala in dodala: "Ko je lansiral Earthshot, je bil vojvoda Cambriški, a se je imenoval princ William. In zato želi biti znan kot princ William, ker ga Američani poznajo in ljubijo kot princa Williama, ljubijo ga celo bolj kot katero koli drugo javno osebnost, glede na nedavno anketo."

Takšne poljube Kate in Williama redko vidimo
Preberi še
Takšne poljube Kate in Williama redko vidimo

Nickkhah je s svojo izjavo pojasnila, kako si princ William utira pot v srca ljudi po vsem svetu in zakaj si želi obdržati svoje ime kot del njegove prepoznavne blagovne znamke. Njegova priljubljenost in privlačnost segata onkraj meja Velike Britanije.

Kate Middleton in princ William s svojimi otroci.
Kate Middleton in princ William s svojimi otroci.FOTO: Profimedia

Poleg tega je Roya Nikkhah izrazila svoje mnenje tudi o tem, kakšen kralj bo princ William, ko bo nekoč prisegel na prestolu. Po njenem mnenju bo William "zelo radikalen monarh", in to bo pomenilo velike spremembe v britanski monarhiji. 

"Monarhija bo zelo kmalu videti drugače. Zelo se bo spremenila," je še povedala Nickkhah, pri čemer je namignila, da se bodo pod Williamovo vladavino stvari obrnile na glavo, čeprav bo njegovo ime, kot kaže, ostalo enako, tudi ko bo nekoč postal kralj. Njegovo ime bo torej kralj Viljem V

Kate in William že vesta, kako bo videti njuno kronanje
Preberi še
Kate in William že vesta, kako bo videti njuno kronanje

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o preminuli kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu, Življenju kraljevih žena pa sledi dokumentarec Kraljeve žene windsorske.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Princ William in Kate Middleton
Princ William in Kate MiddletonFOTO: Profimedia
Kate in William potujeta z vrečkami lastne krvi
Preberi še
Kate in William potujeta z vrečkami lastne krvi
Harry razkril presenetljivo podrobnost o Williamu in Kate
Preberi še
Harry razkril presenetljivo podrobnost o Williamu in Kate

Vir: glossy.espreso.co.rs, tportal.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413