Kate Middleton blestela v obleki za 900 evrov

J.V.
03.10.2019, 12:15
3
Cambriška vojvodinja Kate Middleton je za dogodek, ki se je odvijal v Londonu in se ga je udeležila v spremstvu princa Williama, izbrala prekrasno dolgo obleko v odtenku zelene barve, ki bo to jesen prisoten povsod.

Kate Middleton in princ William
Kate Middleton in princ WilliamFOTO: Profimedia

Medtem ko se princ Harry in Meghan Markle nahajata na kraljevi turneji po Južni Afriki, pa princ William in cambriška vojvodinja izpolnjujeta svoje kraljeve dolžnosti v Londonu.

Tako se je kraljevi par pred kratkim udeležil dogodka, ki se je odvijal v centru Aga Khan in za katerega je Kate izbrala popoln jesenski modni kos. Vojvodinja je namreč blestela v dolgi obleki iz šifona zelene barve, ki je to sezono ena izmed vodilnih barv.

Obleka, pod katero se je podpisala modna znamka ARoss Girl x Soler, stane dobrih 900 evrov. Kate je videz dopolnila s parom klasičnih črnih salonarjev, lase, ki jih je pred kratkim osvežila z novo, svetlejšo barvo, pa je nosila spuščene in rahlo valovite. Pika na i celotnemu videzu so bili viseči uhani pakistanske znamke Zeen, ki stanejo samo 7 evrov.

PREBERI ŠE
Princ Harry ima dovolj: 'Izgubil sem mamo, ne bom še žene!'

Uhani, ki jih je nosila, stanejo le 7 evrov ...
Uhani, ki jih je nosila, stanejo le 7 evrov ...FOTO: Profimedia

Na dogodku so bili gosti priča tudi nekaj redkim trenutkom, ko sta si Kate in William izmenjala nekaj dotikov in si javno izkazala naklonjenost. Gre za nenapisano pravilo, ki se ga drži tudi britanska kraljica. Ta se v javnosti le redko drži za roke s soprogom princom Philipom, njenemu zgledu pa sledita tudi princ William in Kate - bodoča kralj in kraljica Velike Britanije. 

PREBERI ŠE
5 top oblek v priljubljeni zeleni barvi

PREBERI ŠE
Meghan Markle tri dni zapored v 'isti' obleki

Kate Middleton in princ William
Kate Middleton in princ WilliamFOTO: Profimedia