Zadovoljna.si
Kate Middleton in kralj Karel

Kraljevo

Kate Middleton in kralj Karel sta že v domači oskrbi

N. Č.
30. 01. 2024 10.58
0

Tako kralj Karel III. kot valižanska princesa Kate Middleton sta že zapustila bolnišnico. Oba bosta zdravljenje nadaljevala v domači oskrbi, princesi bo družbo med okrevanjem delal princ William, kralju pa ob strani stoji kraljica Camilla.

V zadnjem času so britansko kraljevo družino pestile številne zdravstvene težave. Valižanska princesa Kate Middleton je 16. januarja prestala zahtevno abdominalno operacijo, kralj Karel III. pa je prestal operacijo zaradi povečane prostate. 

Tako kralj kot princesa sta že v domači oskrbi, palača pa je sporočila, da Kate nadaljuje okrevanje v windsorskem dvorcu, kjer ji bodo družbo delali princ William in njuni trije otroci. Vse njene uradne obveznosti so bile preložene, k opravljanju dolžnosti pa naj bi se vrnila šele po velikonočnih praznikih

Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton
Preberi še
Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton

"Valižanska princesa se je vrnila v domov v Windsor, kjer bo nadaljevala okrevanje po operaciji. Pri tem dobro napreduje. Princ in princesa se zahvaljujeta celotni zdravniški ekipi, ki je skrbela zanjo v bolnišnici v Londonu, posebna zahvala pa gre ekipi medicinskih sester za oskrbo, ki so ji jo nudile," je v uradni izjavi za javnost zapisala Kensingtonska palača. "Družina je hvaležna tudi za dobre želje, ki jih je prejela od ljudi z vsega sveta," so še zapisali. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kralj Karel III. je bolnišnico zapustil precej hitreje kot Kate. V njegovem primeru namreč ni šlo za tako zahteven poseg kot pri valižanski princesi, zato lahko okrevanje že po nekaj dneh nadaljuje doma. Ob odhodu iz bolnišnice ga je skozi vrata pospremila njegova soproga Camilla, ki mu bo brez dvoma stala ob strani tudi v naslednjih dneh.

Kraljica Camilla spregovorila o zdravstvenem stanju kralja Charlesa
Preberi še
Kraljica Camilla spregovorila o zdravstvenem stanju kralja Charlesa

"Kralja so odpustili iz bolnišnice, v katero je bil sprejet zaradi načrtovanega zdravljenja, zaradi okrevanja pa je že preložil nekatere svoje obveznosti," je v uradni izjavi za javnost zapisala Buckinghamska palača.

Javnosti so predali tudi kraljeve besede, s katerimi se zahvaljuje tako zdravniški ekipi kot vsem ostalim, ki so mu v tem času stali ob strani. "Rad bi se zahvalil zdravniški ekipi in vsem, ki so sodelovali pri podpori njegovega obiska v bolnišnici, in je hvaležen za vsa prijazna sporočila, ki jih je prejel v zadnjih dneh," se je glasilo sporočilo iz Buckinghamske palače.

Kralj Karel III. je zapustil bolnišnico po operaciji zaradi povečane prostate.
Kralj Karel III. je zapustil bolnišnico po operaciji zaradi povečane prostate.FOTO: AP

Več o tem, kako je kralj Karel pred svojim posegom obiskal snaho, ki se je zdravila v isti bolnišnici, si lahko preberete v članku Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton, Camilline besede, ki se nanašajo na zdravstveno stanje njenega soproga, pa si lahko preberete v članku Kraljica Camilla spregovorila o zdravstvenem stanju kralja Charlesa.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo Kronanje, Kraljica: Pogled od blizuKraljeve žene windsorske, Angleški dvor: spopad z mediji in Charles in Diana: Resnica o njuni poroki.

Kralj Karel III. je zapustil bolniščnico po operaciji zaradi povečane prostate.
Kralj Karel III. je zapustil bolniščnico po operaciji zaradi povečane prostate.FOTO: AP
Kralj Karel III. mora v bolnišnico
Preberi še
Kralj Karel III. mora v bolnišnico
Vsi se sprašujejo, kam je izginila Meghan Markle?
Preberi še
Vsi se sprašujejo, kam je izginila Meghan Markle?
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko
Preberi še
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368