Zadovoljna.si
william in kate

Kraljevo

Njun razhod je bil tako boleč, da je zapustila Veliko Britanijo

J.V.
16. 05. 2020 18.00
5

Princ William in Kate Middleton sta danes srečno poročena in imata tri otroke, a ni bilo vedno tako. Tako kot številni drugi pari, sta imela tudi sama težave v zvezi, zaradi katerih sta se leta 2007 tudi razšla. Razhod pa je bil očitno tako boleč, da je cambriška vojvodinja celo zapustila Veliko Britanijo.

Vse to se je dogajalo marca 2007, junija pa je bil par ponovno skupaj. 
Vse to se je dogajalo marca 2007, junija pa je bil par ponovno skupaj.  FOTO: Profimedia

Kate Middleton in prince William sta svojo romanco začela, ko sta bila oba na univerzi St. Andrews in bila par že nekaj let, preden sta svojo zvezo leta 2007 prekinila. O razlogih, zakaj sta se razšla, je bilo v preteklih letih napisanega že veliko. O tem se je v knjigi o britanski kraljevi družini že pred časom razpisal Christopher Anderson in razkril nekaj do sedaj še neznanih podrobnosti o njunem kratkem, a bolečem razhodu.

Ko je spoznal Kate Middleton je bil noro zaljubljen v drugo žensko
Preberi še
Ko je spoznal Kate Middleton je bil noro zaljubljen v drugo žensko

V biografiji Kate: A Biography se je o tem razpisala tudi Marcia Moody. Po njenem poročanju naj bi se kraljevi par razšel zaradi prelomljene obljube. Princ William naj bi namreč obljubil, da bo božične praznike preživel s Kate in njeno družino, in ko se to ni zgodilo, je Kate z njim prekinila stike.

Razhod naj bi bil za Kate celo tako boleč, da je spakirala kovčke in za kratek čas zapustila Veliko Britanijo. Svoje strto srce je menda celila na Irskem, kamor je odpotovala v družbi male Carol Middleton. Med obiskom Irske naj bi se ustavili tudi v Dublinu, kjer se jima je pridružila skupina prijateljev, med drugim tudi irska umetnica Gemma Billington. Vse to se je dogajalo marca 2007, junija pa je bil par znova skupaj. 

Kraljevi par oznanil ločitev gospodinjstev
Preberi še
Kraljevi par oznanil ločitev gospodinjstev

Njun razhod je v enem od intervjujev potrdil tudi princ William: "Res sva se razšla za nekaj časa. Oba sva bila mlada, na fakulteti in oba sva se še iskala, poleg tega pa sta najina značaja tudi zelo različna." Medtem je Kate dejala, da je razhod ni osrečil, a je zaradi njega postala močnejša oseba. 

Razhod naj bi bil za Kate celo tako boleč, da je spakirala kovčke in za kratek čas zapustila Veliko Britanijo.
Razhod naj bi bil za Kate celo tako boleč, da je spakirala kovčke in za kratek čas zapustila Veliko Britanijo.FOTO: Profimedia

 

 

 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368