Zadovoljna.si
Kate Middleton

Kraljevo

Kate Middleton in princ William doživljata hude napade

J.V.
29. 07. 2020 07.38
5

Nova knjiga o Meghan Markle in princu Harryju ni le o njuni odločitvi, da zapustita britanski kraljevi dvor, in odzivih kraljeve družine, ampak tudi o njunem odnosu s princem Williamom in Kate Middleton, ki sta postala tarči hudih obtožb. Lažne obtožbe so po besedah vira blizu para vojvodo in vojvodinjo Cambridgea močno prizadele, saj sta se od samega začetka trudila, da bi se Meghan v družini počutila sprejeto in da bi z njo razvila tesen odnos.

V prihajajočih dneh na knjižne police prihaja nova knjiga, ki opisuje življenje princa Harryja in Meghan Markle in nosi naslov Iskanje svobode: Harry in Meghan in ustvarjanje sodobne kraljeve družine. Ta med drugim opisuje vse domnevne frustracije, zaradi katerih se je kraljevi par začel oddaljevati od medijev, javnosti in kraljeve družine. Knjiga, ki bo luč dneva v ZDA ugledala 11. avgusta in bi lahko še bolj zaostrila odnose na britanskem kraljevem dvoru, se dotakne tudi njunega odnosa s Kate Middleton in princem Williamom

Kate Middleton in Meghan Markle naj nikoli ne bi bili prijateljici.
Kate Middleton in Meghan Markle naj nikoli ne bi bili prijateljici. FOTO: Profimedia

Trditve, ki so opisane v knjigi, so prišle s strani njenih prijateljev in naj bi močno prizadele kraljevi par, poročajo številni svetovni mediji. Odnosi med njimi naj bi bili tako napeti, da naj bi Kate ignorirala Meghan na zadnjem družinskem srečanju, ko se je ta od vseh poslavljala. Te trditve pa so ostro zavrnili prijatelji princa Williama in Kate Middleton. Pravijo, da sta Harryju in Meghan 'pripravila rdečo preprogo' in v zameno doživela krivico. 

Naredila naj bi vse in še več, da bi se Meghan v kraljevi družini počutila dobrodošlo. Povabila sta jo tudi v svoj dom v Norfolku in celo organizirala predporočno zabavo, na katero sta povabila tudi vse njene prijatelje. Kate je kot velika teniška navdušenka Meghan povabila tudi, da se ji pridružili na teniškem turnirju v Wimbledonu.

Nova knjiga tako trdi, da Meghan in Kate nikoli nista bili prijateljici in naj bi med njima vedno vladala napetost. Trditve, ki jih navaja nova knjiga:

Nekdanja igralka je obžalovala, da se je zaradi kraljeve družine odrekla svojemu življenju. 

Harry je Williama obtožil, da je snob zaradi načina, kako je govoril o Meghan.

Princ Harry je soočenje s palačo primerjal s soočenjem s strelskim vodom.

Harry in Meghan sta bila razočarana, ker se kraljica ni želela dobiti z njima, da bi se pogovorila o njunih zahtevah.

Starejši člani kraljeve družine so Meghan označili za Harryjevo trofejo, ki ima veliko prtljage.

Harry in William dokončno 'ločena'
Preberi še
Harry in William dokončno 'ločena'
Kate Middleton, princ William, princ Harry in Meghan Markle
Kate Middleton, princ William, princ Harry in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413