Zadovoljna.si
Kate Middleton in princ William

Kraljevo

Po spletu zaokrožil posnetek iz leta 2005

J.V.
24. 10. 2018 10.22
1

Medtem ko je zaradi nosečnosti in njune prve skupne turneje po Avstraliji vsa pozornost zadnje tedne usmerjena v princa Harryja in Meghan Markle, pa je mnoge navdušil posnetek princa Wlliama in Kate Middleton. Ta je bil sicer posnet leta 2005, po spletu pa je zaokrožil v zadnjih dneh.

Cambriška vojvodinja Kate Middleton in princ William sta se včeraj udeležila večerje z nizozemskim kraljem Viljemom, medtem pa po spletu kroži posnetek iz leta 2005. To je bil čas, ko sta bila Kate William še neporočena in brez otrok ter sta pravkar uspešno zaključila s študijem. 

Gre namreč za posnetek podelitve diplom, ki so se ga udeležilli tudi britanska kraljica Elizabeta, princ Charles in Camilla Parker Bowles, ki so bili na oba, sodeč po reakcijah, zelo ponosni.

Neprimerna fotografija Kate Middleton dviguje prah
Preberi še
Neprimerna fotografija Kate Middleton dviguje prah
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kate in William sta bila takrat stara 23 let in vidno vznemirjena, da je pred njima novo poglavje v življenju. Medtem ko je princ William diplomiral iz geografije, je Kate študirala umetnostno zgodovino na univerzi St. Andrews, kjer sta se leta 2001 spoznala. Dve leti po diplomi, se je njuna ljuebzenska zgodba za kratek čas končala, a sta kmalu ugotovila, da drug brez drugega ne moreta živeti.

Leta 2011 sta svojo ljubezen okronala z zakonom in sedem let kasneje imata tri otroke ter sta videti srečnejša kot kdaj koli prej. 

Znane nove podrobnosti o razhodu kraljevega para leta 2007
Preberi še
Znane nove podrobnosti o razhodu kraljevega para leta 2007
Danes sta srečno poročena.
Danes sta srečno poročena.FOTO: AP

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375