Zadovoljna.si
Princ William in Kate Middleton

Kraljevo

Z eno potezo postala hit na spletu

J.V.
08. 03. 2019 10.48
2

Medtem ko izmenjavanje nežnosti v javnosti za Meghan Markle in britanskega princa Harryja ni nič neobičajnega, pa tega pri Kate Middleton in princu Williamu do sedaj nismo bili vajeni vadeti.

In prav zaradi tega je bil marsikdo presenečen, ko sta se princ William in cambriška vojovodinja pred kratkim v javnosti držala za roke. Čeprav ne obstaja kraljevo pravilo, ki bi članom britanskega kraljevega dvora prepovedovalo izkazovanje ljubezni v javnosti, pa se princ William kot bodoči britanski kralj, po nasvetu strokovnjakov temu izogiba.

Tega pri Kate Middleton nismo bili vajeni videti
Preberi še
Tega pri Kate Middleton nismo bili vajeni videti

Z razliko od svojega mlajšega brata, William ne nosi niti poročnega prstana. »Gre za osebno izbiro. Kate in William sta se o tem pogovorila in on enostavno ni tip moškega, ki nosi nakit,« so v sporočilu za javnost pojasnili predstavniki britanskega kraljevega dvora.

Zato je posnetek, na katerem se Kate in William na poti do helikopterja držita za roke, postal uspešnica na spletu. In priznati moramo, da so se ob njem stopila tudi naša srca. Morda pa gre ta vpliv Meghan in Harryja, ki v javnosti glede tega nikoli nista bila sramežljiva. 

Ko je spoznal Kate Middleton je bil noro zaljubljen v drugo žensko
Preberi še
Ko je spoznal Kate Middleton je bil noro zaljubljen v drugo žensko
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375