Zadovoljna.si
Kraljica Elizabeta na balkonu

Kraljevo

Kate Middleton kraljičin jubilej zaključila v šik obleki z zanimivimi detajli

J.V.
06. 06. 2022 05.00
0

Za zadnji dan štiridnevnega praznovanja jubileja britanske kraljice Elizabete je cambriška vojvodinja Kate Middleton izbrala prekrasno in elegantno midi obleko, pod katero se je podpisala slavna britanska oblikovalka Stella McCartney.

Štiridnevno praznovanje kraljičinega jubileja je pri koncu. "Zahvaljujem se vsem, ki so sodelovali pri združevanju skupnosti, družine, sosedov in prijateljev, da bi obeležili mojo platinasto obletnico v Združenem kraljestvu in Commonwealthu," je dejala kraljica Elizabeta. "Še naprej me navdihuje izkazana dobra volja in upam, da bodo prihodnji dnevi priložnost za razmislek o vsem, kar smo dosegli v zadnjih 70 letih, hkrati pa z zaupanjem in navdušenjem zremo v prihodnost."

Meghan Markle za prvi kraljevi dogodek izbrala bel stajling
Preberi še
Meghan Markle za prvi kraljevi dogodek izbrala bel stajling
Kraljica Elizabeta na balkonu
Kraljica Elizabeta na balkonuFOTO: AP

Zaradi starosti in nedavnih gibalnih težav je morala del programa odpovedati, njena udeležba na praznovanjih pa je bila omejena. Del obrednih dolžnosti sta tako prevzela njen sin in dedič, 73-letni princ Charles, ter njegov najstarejši sin, 39-letni princ William, ki ga je na dogodkih spremljala soproga Kate Middleton.

Za zadnji, četrti dan, je vojvodinja izbrala prekrasno obleko rožnate barve, ki je delo modne oblikovalke Stelle McCartney. Obleka ji je bila z dodatkom napihnjenih rokavov in detajlov iz plisirane tkanine kot ulita, poudarila pa jo je z rahlo valovito pričesko s parom diamantnih uhanov. 

Princ Harry in Meghan Markle nista mogla skriti navdušenja nad vrnitvijo
Preberi še
Princ Harry in Meghan Markle nista mogla skriti navdušenja nad vrnitvijo

Kate se je pojavila na balkonu Buckinghamske palače s princem Charlesom, Williamom in njunimi otroki, kljub slabemu počutju pa se jim je pridružila tudi kraljica Elizabeta, ki je za to priložnost izbrala zeleno obleko in s palico v roki nekaj minut pozdravljala množico ljudi na ulicah in gledalce pred malimi zasloni. Zbrani pred palačo so z bučnim aplavzom pozdravili njen prihod na balkon, ki so ga pospremile tri generacije potomcev in njena dva prestolonaslednika. 

Kate Middleton
Kate MiddletonFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416