Zadovoljna.si
Kate Middleton

Kraljevo

Kaj se dogaja s Kate? Kraljevi dvor ostaja skrivnosten

A.P.
18. 01. 2024 07.15
0

Z britanskega kraljevega dvora so čez noč prišle presenetljive novice. Valižanska princesa Kate Middleton je bila namreč na presenečenje vseh operirana.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Britanski kraljevi dvor je v izjavi za javnost sporočil, da je bila 41-letna valižanska princesa Kate Middleton operirana, medtem ko podrobnosti niso izdali, le da je šlo za načrtovano abdominalno operacijo, saj je Kate želela, da javnosti ne obvestijo o naravi njene bolezni. Zato pa je znano, da je bila operacija uspešna in da ni rakaste narave, poroča revija People.

Po težkem letu se je princesi končno zgodilo nekaj lepega
Preberi še
Po težkem letu se je princesi končno zgodilo nekaj lepega
Kate Middleton bo zaradi operacije odsotna dlje časa.
Kate Middleton bo zaradi operacije odsotna dlje časa.FOTO: Twitter

Posledično bo Kate nekaj časa odsotna, domnevno bo 10 do 14 dni preživela v bolnišnici, nadaljnje okrevanje pa bo potekalo doma. V javnosti naj bi se spet pojavila šele po veliki noči, ki je letos 31. marca. Zdravje je tudi razlog, da je šel njen rojstni dan tiho mimo in da ga z Williamom nista javno obeležila. Nazadnje so Kate sicer v javnosti videli za božič.

Kate Middleton objavila fotografijo iz otroštva in navdušila
Preberi še
Kate Middleton objavila fotografijo iz otroštva in navdušila

"Valižanska princesa ceni zanimanje, ki ga bo izzvala ta izjava. Upa, da bodo ljudje razumeli njeno željo, da zavoljo svojih otrok ohrani normalnost ter njeno željo, da njeni zdravstveni podatki ostanejo zasebni. Kensingtonska palača bo zato javnost o napredku njene visokosti obveščala le, ko bodo na voljo pomembne nove informacije.''

Rekli so ji, da mora shujšati, če želi biti uspešna
Preberi še
Rekli so ji, da mora shujšati, če želi biti uspešna

V bolnišnico kmalu odhaja tudi kralj Karel III., saj ima povečano prostato, zato mora na operativni poseg.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi, ki radi spremljate dogajanje v britanski kraljevi družini, pa lepo vabljeni na VOYO, kjer so vam na to temo na voljo različne dokumentarne serije in filmi. Tako si lahko denimo ogledate Princ Harry: Intervju, Kraljeva družina Angleški dvor: spopad z mediji, Charles in Diana: Resnica o njuni poroki.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413