Zadovoljna.si
Kate Middleton

Kraljevo

Kate Middleton se bo končno pojavila v javnosti

N. Č.
15. 06. 2024 10.33
0

Valižanska princesa Kate Middleton se je odločila, da razveseli svoje oboževalce z objavo na družbenih omrežjih, v kateri je sporočila, da njeno zdravljenje napreduje dobro in da se bo kmalu pojavila v javnosti. Za svojo vrnitev je izbrala današnjo parado imenovano Trooping the Colour, s katero vsako leto obeležijo monarhov rojstni dan.

Kate Middleton je na svojem družbenem omrežju delila objavo, s katero je razveselila številne oboževalce. Preberete si ga lahko spodaj.

Ali Rose Hanbury res pričakuje otroka princa Williama?
Preberi še
Ali Rose Hanbury res pričakuje otroka princa Williama?
Kdo je Heidi Agan, dvojnica Kate Middleton?
Preberi še
Kdo je Heidi Agan, dvojnica Kate Middleton?

"Vsa prijazna sporočila podpore in spodbude v zadnjih nekaj mesecih so me navdušila. Za naju z Williamom je to resnično spremenilo svet in nama je obema pomagalo v nekaterih težjih časih."

"Dobro napredujem, a kot veste vsi, ki ste že kdaj bili na kemoterapiji, so dobri in slabi dnevi. V tistih slabih dneh se počutite šibki, utrujeni in morate telesu omogočiti počitek. Toda ob dobrih dneh, ko se počutite močnejši, želite kar najbolje izkoristiti dobro počutje."

Kate Middleton spregovorila: 'Imam raka'
Preberi še
Kate Middleton spregovorila: 'Imam raka'

"Moje zdravljenje še vedno poteka in bo trajalo še nekaj mesecev. Ob dnevih, ko se počutim dovolj dobro, se z veseljem ukvarjam s šolskim življenjem svojih otrok, osebni čas pa namenjam stvarem, ki mi dajejo energijo in pozitivnost, pa tudi začenjam že malo delati od doma."

"Veselim se udeležbe na kraljevi rojstnodnevni paradi ta konec tedna s svojo družino in upam, da se bom čez poletje pridružila še nekaj javnim nastopom, hkrati pa vem, da še nisem vn iz najhujšega."

Kate Middleton in princ William prestajata pekel
Preberi še
Kate Middleton in princ William prestajata pekel

"Učim se biti potrpežljiva, zlasti v negotovosti. Vsak dan si vzamem tako, kot pride, poslušam svoje telo in si dovolim, da si vzamem še kako potreben čas za ozdravitev. Najlepša hvala za razumevanje in hvala vsem, ki ste tako pogumno delili svoje zgodbe z mano. C."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Omenjena parada Trooping the Colours bo potekala danes. Več njej pa si lahko preberete v članku z naslovom Rojstni dan ima novembra, a praznuje ga junija.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Več o dogajanju v kraljevi družini lahko izveste tudi na VOYO, kjer si lahko kadar koli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugimi so vam na voljo Princ Harry: IntervjuAngleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni poroki in Thomas Markle: Moja zgodba.

Kate Middleton
Kate MiddletonFOTO: Profimedia
Kraljičina najljubša snaha zamenjala Kate Middleton
Preberi še
Kraljičina najljubša snaha zamenjala Kate Middleton

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493