Kate Middleton z eno potezo razvnela Twitter

J.V.
26.10.2019, 9:37
2
Cambriška vojvodinja Kate Middleton je navdušila kraljeve oboževalce, potem ko so jo v družbi princa Georga in princese Charlotte, ujeli v eni od trgovin, ko so kupovali kostume za noč čarovnic. Kate je s tem ponovno dokazala, da je v nekaterih pogledih kot vsaka druga mama, zaradi česar jo imajo Britanci še raje.

Družbeno omrežje Twiiter so včeraj preplavile pohvale kraljevih oboževalcev, ki so navdušeni nad cambriško vojvodinjo Kate Middleton in dejstvom, da tako kot vsaka običajna mama, tudi Kate kostume za noč čarovnic kupuje v enem od lokalnih nakupovalnih centrov.

PREBERI ŠE
Princ William: 'Kate je neverjetno ljubosumna!'

Trgovino je obiskala v družbi princese Charlotte in princa Georgea ter s tem presenetila druge stranke v trgovini. Kathy Whittaker ni mogla verjeti svojim očem, ko je zagledala vojvodinjo v spremstvu osebnega varnostnika, ki je bil ves čas ob njeni strani. "Prišla je z Geoergeom in Charlotte in skupaj so si ogledovali kostume. Toda njen osebni varnostnik je ves čas opazoval ljudi s telefoni in jim govoril naj ne fotografirajo," je povedala MailOnline. "Zelo lepo jo je bilo videti početi povsem normalne stvari, ki jih počnemo vsi."

PREBERI ŠE
Princ William v resnici ni takšen, kot si marsikdo misli

Novica se je hitro razširila in že nekaj minut zatem je bil Twitter preplavljen s pohvalami in številnimi pozitivnimi komentarji. 

"Zelo lepo jo je bilo videti, vedno je zelo lepa. Ne pričakuješ, da boš to videl, ko gre nakupovati. Nisem se mogla osredotočiti na svoje nakupovanje."

"Bravo, Kate!"

"Je prefinjena, zasebna, zvesta, spoštljiva in se počne z eleganco."

"Zelo prefinjena in prizemljena in zelo dragocena za kraljevo družino."

Kate je ena najpriljubljenejših članic kraljevega dvora.
Kate je ena najpriljubljenejših članic kraljevega dvora.FOTO: Profimedia